Gabriel Baba, tânărul antreprenor care crede în România: A fost un ideal pentru noi, realizat prin pierderea de vieți omenești, dar susținut de o dorință puternică pentru unire

Reactualizat la:
Gabriel Baba, tânărul antreprenor care crede în România: A fost un ideal pentru noi, realizat prin pierderea de vieți omenești, dar susținut de o dorință puternică pentru unire
© foto: Gabriel Baba
ADVERTORIAL. Au murit peste un milion de români pentru pământ în țara noastră. Trebuie să fim uniți și să credem într-o uniune europeană puternică, în care România își are locul ei. Am încercat mereu să înțeleg importanța istoriei, deoarece consider că fără trecut nu poate exista prezent sau viitor.

România are șanse reale de dezvoltare și implicare în contextul european. Una din cele mai mari valori ale țării noastre sunt oamenii. Oamenii din toate domeniile, care aduc valoare în societate atât în țară cât și în străinătate.

Cred mult în generația tânără, chiar dacă câteodată este acuzată de lipsă de experiență sau pierde un argument, o inițiativă nu poate fi acuzată de lipsă de bunăvoință. Mă uit în jur și văd mulți tineri de valoare, care sunt convins că într-o zi vor ajunge să ofere prin afacerile lor sau implicarea în administrația publică, sănătate, educație, o viață mai simplă și frumoasă pentru societate. Mă bucur mult să văd că în toate domeniile apar din ce în ce mai mulți tineri și li se oferă șansa să demonstreze ceea ce pot. Ar trebui să se scrie mai mult despre ei. Sunt multe exemple în țară. Le doresc succes și îi sfătuiesc să creadă în visul lor!

Unirea a fost un ideal pentru noi, realizat prin pierderea de vieți omenești, dar susținut de o dorință puternică. Raportându-ne la economia României de după 1918, mobilizarea rapidă în sprijinul dezvoltării a fost remarcabilă. În anul 1924, economia țării realizează o serie de progrese: creșterea numărului de întreprinderi, numărului muncitorilor, iar condițiile economice externe erau favorabile, astfel întreaga economie națională era în plină dezvoltare. În anul 1938, pentru prima dată în România, ponderea sectorului industrie-transporturi-construcții a depășit agricultura, atât în produsul social, cât și în venitul național. În 1923-1938, industria românească se dezvoltă cu o rată de 5,4 pe an, fiind una din cele mai ridicate din întreaga lume.

Trebuie să privim înainte cu speranță, având la bază munca și integritatea, pentru a obține ceea ce ne dorim. România are toate șansele să ajungă acolo unde îi este locul.

(149874)
Regulament de plasare a anunturilor