Ultima proba a Bacalaureatului – liceenii din Timis spun ca a fost usoara. Subiectele la Biologie si Geografie

De Adrian Panduru
Ultima proba a Bacalaureatului – liceenii din Timis spun ca a fost usoara. Subiectele la Biologie si Geografie
© TION: Ultima proba a Bacalaureatului – liceenii din Timis spun ca a fost usoara. Subiectele la Biologie si Geografie
Liceenii timișeni au ieşit de la ultima probă a examenului de Bacalureat destul de devreme. Vineri, 3 iulie, a avut loc proba la alegere a profilului şi specializării. Cei care au dat examen la Biologie şi Geografie, dar şi la alte materii au spus că examenul a fost uşor.

Nu mai puţin de 4842 de elevi sunt înscrişi la ultima probă a Bacalaureatului în Timiş –proba la alegere a profilului. Dintre cei 4842 elevi înscrişi la această probă, 643 dau examenul la Biologie, Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, 1378 dau examen tot la Biologie, dar de data aceasta la Biologie vegetală şi animală şi 1909 liceeni dau examen la Geografie.

“Am scris patru pagini, sper să fie bine ceva din ce am debitat acolo. Am avut de găsit pe hartă Finlanda sau Chişinău, ceea ce mi se pare foarte simplu. M-am descurcat mai bine la Europa, decât la România. Sper să iau minim 7, am tratat foarte lejer şi detaşat experienţa cu Bacalaureatul pentru că eu nu cred că te poate defini un examen. Pentru mine sunt alte lucruri care contează, şi Bacalaureatul şi facultatea sunt chestii pe care trebuie să le ai în viaţă, dar nu te definesc. din fericire, pentru mine cred că mi-am găsit calea de mult timp, practic dans sportiv de 12 ani şi am ceva construit, nu am nevoie să construiesc altceva cu o facultate. totul este sub control, trebuie să fie ei doar un pic deştepţi şi poţi să treci uşor”, spune Alex Miculescu, care a dat examen la centrul de la Liceul Pedagogic.

Laurenţiu a dat BAC-ul la Biologie – Anatomie şi spune că a rezolvat subiectele în doar o jumătate de oră.

“Pentru mine a fost simplu, subiecte au fost cum se aştepta toată lumea, adică uşoare, în jumătate de oră le-am terminat, Am mai stat o oră în sală şi am verificat răspunsurile. Sigur iau peste 9, am văzut că variantele au fost uşoare şi mă aşteptam să fie şi la BAC aşa”, a spus Laurenţiu.

În 7 iulie are loc afişarea rezultatelor (până la ora 12:00), iar în aceeaşi zi se depun contestaţiile (orele 12:00 – 16:00), urmând ca în 8-9 iulie să se rezolve contestaţiile, iar în 10 iulie se afişează rezultatele finale.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor