Fly Romania ramane fara avioanele lui Tender, iar compania omului de afaceri, cu o datorie de 400.000 de euro de recuperat

De M. Hoster
Reactualizat la:
6Comentarii
Fly Romania ramane fara avioanele lui Tender, iar compania omului de afaceri, cu o datorie de 400.000 de euro de recuperat
© TION: Fly Romania ramane fara avioanele lui Tender, iar compania omului de afaceri, cu o datorie de 400.000 de euro de recuperat
După mai multe scandaluri în care Fly România a lăsat numerosi pasageri fără posibilitatea de a folosi serviciile pentru care au plătit bilete pentru transport aerian, omul de afaceri Ovidiu Tender a anunţat marţi că firma Ten Airways, a cărui proprietar este, a încheiat colaborarea cu operatorul aerian Fly România, din cauza unor datorii neachitate de 400.000 de euro, precizând că nu a fost niciodată implicat în acţionariatul sau managementul Fly România.


„Fly România este o societate cu capital privat în care nici eu, nici o societate din grup nu este acţionar. Ea este proprietatea lui Cătălin Buţu, fost CEO la Ten, care ne-a adus mari prejudicii atât materiale, cât şi de imagine prin asocierea cu noi. Ten, în dorinţa de a avea asigurată activitatea întregului an, a încheiat un contract de prestări servicii cu Fly, pentru a pune la dispoziţia Fly aeronave şi personal specializat pentru efectuarea de zboruri la comanda Fly, care avea întreaga activitate comercială în propria responsabilitate. Văzând însă că lucrurile încep să ia o turnură nefavorabilă atât pentru noi, cât şi pentru clienţi, am dispus un control în urma căruia au rezultat deficienîe manageriale grave, urmate de pierderi financiare. Din relaţia pe care Buţu şi-a creat-o cu propria lui companie, Fly România, a rezultat un important debit al Fly către Ten, cifrat la 400.000 de euro”, a declarat omul de afaceri timişorean Ovidiu Tender, conform Mediafax.

Omul de afaceri a explicat că ideea companiei a aparţinut exclusiv lui Buţu, iar firma care a operat zborurile Fly România era o firmă înfiinţată de mama acestuia.

“Singurul acţionar în companie este Cătălin Buţu. S-a pus problema să devenim acţionari dacă lucrurile merg bine. La un moment dat, după o lună două, ne-am trezit că avem de încasat de la Fly România foarte mulţi bani. Atunci lucrurile au început să se schimbe. Am pus întrebări de ce nu achită aceste sume. I-am recomandat să-şi dea demisia de la compania mea, pentru că nu pot să fiu de acord să-şi creeze o căpuşă pe lângă Ten Airways. A plecat cu tot cu firma care opera Fly România, care nu mai are sediul la noi”, a mai declarat Tender.

 



6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor