Florin Piersic, deloc strain, noaptea, de Timisoara: 500 de garoafe nu i-au ajuns pentru admiratoare

De S.P.D.
Florin Piersic, deloc strain, noaptea, de Timisoara: 500 de garoafe nu i-au ajuns pentru admiratoare
© TION - Florin Piersic, deloc strain, noaptea, de Timisoara: 500 de garoafe nu i-au ajuns pentru admiratoare
Pentru Florin Piersic și Medeea Marinescu a fost, luni, o noapte cu parfum de garoafe, în care nu s-au putut simți străini în (ori de) Timișoara. Sala Operei a fost ticsită până “la cucurigu”, iar sutele de spectatori i-au aplaudat frenetic, stând în picioare, pe actori.

Promisiunea că toate doamnele și domnișoarele care vor veni la spectacolul “Străini în noapte”, luni, 24 februarie 2014, la Timișoara, vor fi întâmpinate cu un fir de garoafă, din partea lui Florin Piersic, nu a fost ușor de ținut: cele 500 de flori pregătite pentru acest eveniment s-au dovedit a fi prea puține în raport cu numărul admiratoarelor celebrului actor. Și cum multe dintre spectatoare au venit însoțite de parteneri, nu-i de mirare că sala Operei Naționale Române din Timișoara a fost arhiplină, cu maximă aglomerație chiar și la balcon II.

Aproape intrată în “repertoriul curent” al urbei, judecând după numărul reprezentațiilor, comedia romantică scrisă de Eric Assous și regizată de Radu Beligan a avut un public pasionat, care a fremătat la fiecare răsturnare de situație din piesă, a râs la fiecare cuvințel cu o cuantă de umor, a aplaudat orice replică spontană a lui Piersic, s-a înduioșat și a lăcrimat, iar la sfârșit a aplaudat, în picioare, minute în șir, scăldând scena într-o ploaie de garoafe.

Vizibil impresionat de incandescenta reacție a spectatorilor, Florin Piersic a declarat dragoste fierbinte Timișoarei și “publicului ei superb” pe care l-a felicitat că-și ține celularele închise la spectacol, a povestit cum a călătorit în Canada și Cuba și nu s-a despărțit de audiență înainte de a spune un banc și de a promite că se va întoarce curând.

Mulți dintre spectatori au rămas până târziu, în noapte, să-l aștepte la “poarta actorilor” pe Florin Piersic care, în urmă cu o lună, a împlinit 78 de ani.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !