Finantarea proiectelor culturale si sportive in anul 2018 – in dezbaterea Consiliului Judetean Timis

De Adrian Panduru
Finantarea proiectelor culturale si sportive in anul 2018 – in dezbaterea Consiliului Judetean Timis
© Foto: arhivă
La Consiliul Județean Timiș vor avea loc două ședințe publice în care se va dezbate modul în care vor fi finanțate proiectele culturale și cele sportive, în anul 2018.

La Consiliul Județean Timiș (Palatul Administrativ) se vor dezbate și analiza Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea proiectelor culturale și Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea proiectelor sportive în 2018.

Miercuri, 10 ianuarie 2018, la ora 12, în Sala Revoluției a Palatului Administrativ va avea loc ședința publică având ca temă Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor culturale pe anul 2018 în județul Timiș, iar joi, 11 ianuarie 2018, ora 12, tot în Sala Revoluției, se va desfășura ședință publică având ca temă Ghidul de eligibilitate pentru finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor sportive pe anul 2018 în județul Timiș.

“În cursul acestei săptămâni organizăm, la Palatul Administrativ, două ședințe publice, pentru analiza și dezbaterea, atât a Ghidului de eligibilitate pentru finanțarea proiectelor culturale, cât și a Ghidului de eligibilitate pentru finanțarea proiectelor sportive în 2018. Doresc să găsim cea mai eficientă modalitate de selectare a acelor evenimente și acțiuni pentru care pe parcursul acestui an vom aloca fonduri publice“, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

La finalul anului trecut au fost elaborate două proiecte de hotărâre referitoare la criteriile de selecție și la evaluarea proiectelor culturale și sportive care vor fi finanțate în 2018 din fonduri publice nerambursabile.

Anunțurile privind elaborarea celor două proiecte de hotărâre se află pe site-ul CJ Timiș, aici și aici.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !