Fara curent pe mai multe strazi din Timisoara si Timis saptamana viitoare. Programul Enel

De Roxana Deaconescu
2Comentarii
Fara curent pe mai multe strazi din Timisoara si Timis saptamana viitoare. Programul Enel
© Fara curent pe mai multe strazi din Timisoara si Timis saptamana viitoare. Programul Enel (foto: arhiva)
Mai multe străzi din Timișoara și din județul Timiș vor rămâne fără curent, săptămâna viitoare. Reprezentanții Enel au stabilit unde intervin pentru revizii, reparații și modernizări.

Oficialii Enel susțin că sunt nevoiți să oprească alimentarea cu energie electrică pe anumite străzi și în anumite intervale orare, pentru că au planificate revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție.

Astfel, luni, 18 ianuarie, se oprește curentul pe strada Brândușei nr. 14, între orele 9-17, precum și în Giarmata (p) și în Izvin, la nr. 81. De asemenea, pe str. Făgetului (p), Poalele Viilor și Agriculturii (p), din Lugoj, nu va fi curent în intervalul orar 9-19. Între orele 8-18 se oprește curentul în Honorici, Pădureni și Stamora Română (p).

Marți, în 19 ianuarie, Enel anunță că întrerupe alimentarea cu energie electrică în următoarele localități: Timișoara – str. Vlădeasa, Martir Ianoș Paris, Salcâmilor (p), Ștefan Stâncă (p), precum și în Giarmata (p), Peciu Nou nr. 168/A și în Jimbolia – str. Moților, Petofi Șandor spre Lenauheim și Poliția Frontieră, între orele 9-17. Rămân fără curent, în intervalul 8-18, localitățile Știuca, Sălbăgel, Zgribești și Stamora Română.

Pe str. Mareșal Averescu (între Salcâmilor și Calea Martirilor) din Timișoara, în Giarmata (p), Giroc (str. Semenic și Carpați), Giarmata nr. 392 și nr. 989 (str. Ardealul nr. 54), în Gătaia – str. Carpați (p), Înfrățirii (p), Republicii (p), Independenței, Timișului, LEMNTEK – se oprește curentul miercuri, 20 ianuarie, între orele 9-17. De la 8 la 18 rămân fără curent localitățile Honorici, Pădureni, V.V. Delamarina și Stamora Română (p).

Joi, între orele 9-17, nu va fi curent pe str. Marius Nemțoc nr. 6A în Timișoara, dar nici în Giroc – str. Neptun, Speranței, Soarelui, în Giarmata (p), Giroc – str. Bega și Muncitorilor, Biled nr. 825 și 701, în Iecea Mică (partea spre Iecea Mare), Biled și Pădureni (p). Rămân fără energie electrică, între orele 8-19, localitățile Pietroasa Mare, Visag și Chevereș.

Vineri, 22 ianuarie, nu sunt programate întreruperi de curent în Timișoara. În schimb, în județ, nu va fi energie electrică în Giroc – str. Ficusului (p), Bujorilor, Roiniței, Gălbenelelor, dar și pe străzile Semenic, Trandafirilor și Timiș, în Giarmata (p), în Urseni la nr. 138 și 200 și nici în Pădureni (p), între orele 9-17. De la 8 la 18 sunt programate întreruperi de curent în Dragomirești, SP Aquatim, Buziaș, Hitiaș, Racovița.

Reprezentanții Enel Distribuție Banat au anunțat, totodată, și întreruperile de curent din perioada 8 – 12 februarie. Astfel, luni nu va fi curent pe str. Teiului nr. 1 din Timișoara, marți pe str. Drubeta (p) și pe Corbului nr. 9, miercuri pe str. Albinelor, Olanda, I. Roată, Dr. Koch, D. Davilla, Molidului, Verde, Piața Antena, joi pe str. Amforei nr. 9, iar vineri pe str. Brândușei nr. 18. Întreruperile sunt programate doar în anumite intervale orare, cât va fi nevoie de intervențiile muncitorilor Enel.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor