Fara bete de Mos Nicolae in Piata Victoriei. Locurile de unde se pot cumpara!

De Roxana Deaconescu
4Comentarii
Fara bete de Mos Nicolae in Piata Victoriei. Locurile de unde se pot cumpara!
© Tion: Fara bete de Mos Nicolae in Piata Victoriei. Locurile de unde se pot cumpara!
Timișorenii nu vor găsi nici în acest an celebrele bețe de Moș Nicolae în Piața Victoriei. Vor fi însă pe alte străzi pietonale din centrul orașului, dar și în diferite locuri din cartiere. Momentan se caută comercianți.

Cine vrea să vândă bețe de Moș Nicolae în Timișoara are trei zile la dispoziție pentru a se înscrie la primărie. Se pot depune cereri la ghișeele 8 și 9 din camera 12 a Primăriei Timișoara începând de luni, 21 octombrie, și până miercuri, 23 noiembrie. Comercianții au nevoie de o cerere tip pe care o vor obține de la ghișeu, de o copie după actul de identitate sau de o copie a unui Certificat Unic de Înregistrare a firmei, în caz că au o firmă. Trebuie să plătească și o taxă de autorizare, a imprimatului și cea de ocupare a domeniului public.

Potrivit reprezentanților primăriei, operatorii economici interesați au obligația să aibă, la locul de vânzare, și un aviz pentru desfășurarea comerțului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activități Comerciale și Publicitare, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public, document de identitate.

Timișorenii vor putea cumpăra nuielușe de Moș Nicolae, felicitări sau vâsc din 2 și până în 6 decembrie, din mai multe locuri din oraș: Ceasul Floral – str. Proclamația de la Timișoara, pietonala Mărășești, Parcul Copiilor – Bd. Revoluției 1989, Piața A. Mocioni, Bd. Regele Carol I, Piața Nicolae Bălcescu, platoul din Bd. Dâmbovița, Calea Șagului colț cu str. A. Ipătescu, Calea Șagului colț cu Bd. Liviu Rebreanu, platoul din Piața Doina, Calea Martirilor colț cu str. Naturii, piața din zona Soarelui, platoul din Calea Buziașului, zona Spitalului Județean – str. Arieș, str. Daliei – între str. Al. Vaida Voievod și L. Catargiu, str. S. Bărnuțiu – Calea Dorobanților în zona Modern, Piața Traian, Calea Sever Bocu – str. Sf. Ap. Petru și Pavel, Calea Aradului – str. Liege, platoul din Calea Torontalului, platoul de pe str. Circumvalațiunii, zona Pieței Dacia, str. Gen. Dragalina – Bd. Gării.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor