Ești pasionat de IT și noutăți în tehnologie? Abonează-te gratuit la revista ITCOM în format digital!

De T. Ex.
Ești pasionat de IT și noutăți în tehnologie? Abonează-te gratuit la revista ITCOM în format digital!
© foto: Pixabay
Cea mai fresh revistă IT din vestul țării poate ajunge acum direct în inbox-ul tău. ITCOM este disponibilă și în varianta digitală și o poți obține trimițând un e-mail pe adresa redactie@tion.ro. Mesajul trebuie să conțină: “Vreau și eu ITCOM”.

Ești IT-ist sau pasionat de noutățile în tehnologie? Vrei să fii la curent cu cele mai noi informații și analize în domeniu? Abonează-te gratuit la revista ITCOM în format digital! Suntem siguri că folosești e-mailul zilnic, iar astfel lucrurile devin mai simple ca niciodată. Nu trebuie decât să trimiți un e-mail cu mesajul “Vreau și eu ITCOM”, pe adresa: redactie@tion.ro. De acolo continuăm noi. Îți vom trimite trimestrial o copie digitală a revistei de specialitate ITCOM, una dintre mai apreciate reviste IT din vestul țării.

ITCOM este o publicație specializată pe domeniul IT. Vei găsi acolo analize ale celor mai dezbătute subiecte din tehnologia IT și nu numai, noi trenduri în tehnologie, dar și materiale despre cele mai fresh inovații sau startup-uri din IT&Tech. Publicația apare trimestrial pe print și este disponibilă acum și în format digital. E-mailul tău va fi folosit exclusiv pentru ca revista să ajungă la tine. Fără spam sau comunicări inutile!
Regulament de plasare a anunturilor