EstetPRO – Încredere, siguranță, rezultate!

Reactualizat la:
EstetPRO – Încredere, siguranță, rezultate!
© foto: Estet Pro
ADVERTORIAL. De mai bine de 5 ani, EstetPRO oferă timișorenilor servicii premium de estetică facială, corporală și epilare definitivă. Centrul din Timișoara este prima locație a grupului EstetPRO deschisă în România și a reușit în tot acest timp să devină un reper important al serviciilor de înfrumusețare din vestul țării.

Centrul EstetPRO se axează pe tratamente faciale și corporale non-invazive, cu aparatură estetic-medicală acreditată internațional și utilizată în clinicile beauty din întreaga lume. Detalii, AICI.

Care sunt atributele unui centru de înfrumusețare specializat și de încredere?

  1. Aparatură estetic-medicală originală, cu premii și acreditări internaționale (FDA, CE) și având la bază numeroase studii clinice de specialitate.
  2. Aparatură aparținând unor brand-uri de top, recunoscute la nivel mondial pentru rezultatele obținute în domeniul esteticii faciale și corporale.
  3. Consumabilele și serurile utilizate în timpul tratamentelor sunt 100% originale, sigilate și păstrate în condiții de igienă și la temperaturi optime.
  4. Echipă de specialiști profesioniști, cu pregătire și experiență în domeniu.
  5. Timpi de lucru optimi și protocoale de tratament unice, recomandate și aprobate de producătorii aparatelor, conform studiilor clinice.

Tratamentele disponibile în cadrul centrului EstetPRO sunt foarte apreciate de multe dintre vedetele de talie internațională și de cele autohtone.

Tratamente de întreținere și remodelare corporală avansată: vârful de gamă VelaShape III cu tehnologia patentată elos de la Syneron Medical – cel mai apreciat tratament anticelulitic şi de tonifiere al momentului, slăbire localizată prin criolipoliza CoolTech la -8 grade Celsius de la Cocoon Medical, epilare definitivă full body cu ultima generație de lumină pulsată SPL Or-Light.

Tratamente estetice și anti-aging: Intraceuticals – ”tratamentul Madonnei” de infuzare a acidului hialuronic în derm prin oxigenare hiperbarică, care vine la pachet cu întreaga gamă de produse de lux Intraceuticals creată special pentru îngrijirea tenului acasă, tratament de curățare și extracție puncte negre prin hidrodermoabraziune HydraFacial, epilare definitivă facială cu ultima generație de lumină pulsată SPL Or-Light, fotorejuvenare facială SPL Or-Light, tratament facial de curățare și oxigenare din interior prin microdermoabraziune OxyGeneo+, precum și platforma de rejuvenare completă E-Two cu tratamentele Sublime (lifting facial neinvaziv cu radiofrecvență) și Sublative (tratament cu radiofrecvență fracționată pentru riduri, cicatrici și vergeturi).

De asemenea, clientele pot găsi, exclusiv în centrele EstetPRO, produsele de îngrijire facială premiate internațional Aqua Mineral și Botanifique, cu minerale de la Marea Moartă și cu ingrediente naturale brevetate din plante.

La EstetPRO, o echipă de specialiști dedicați te întâmpină cu drag și îți recomandă procedura potrivită, într-un sediu ultramodern și intim, la un pas de centrul orașului, pentru a te ajuta să-ți pui în evidență și să-ți menții frumusețea naturală: str. Alexandru Vlahuță nr. 2, et. 1, în cadrul Centrului Dr. Hrubaru. Vestea bună e că au mereu promoții atractive, care pot fi consultate direct pe site-ul lor, sau la numărul de telefon 0724 415 003.

(251569)
Regulament de plasare a anunturilor