Emotii pentru aproape 5.000 de liceeni din Timis. Se afiseaza rezultatele la Bacalaureat

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Emotii pentru aproape 5.000 de liceeni din Timis. Se afiseaza rezultatele la Bacalaureat
© TION: http://www.tion.ro/?page=newsletter
Ziua emoţiilor pentru aproape 5.000 de liceeni din Timiş. Rezultatele la Bacalaureat vin marţi, 7 iulie, până la ora 12. Acum, emoţiile sunt şi mai mari, ţinând cont că Ministerul Educaţiei a decis înainte de probele scrise ale Bacalaureatului ca lucrările să fie corectate în alte judeţe.

Rezultatele la Bacalaureat vor fi afişate la centrele de examen şi pe site-ul www.edu.ro. Absolvenţii de liceu promovează examenul de Bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea şi au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Ministerul Educaţiei a decis ca lucrările scrise să nu mai fie corectate în acelaşi judeţ, ci în alte judeţe, pentru o mai mare corectitudine. Prin urmare, ziua de afişare a rezultatelor a fost devansată, conform calendarului prezentat de Ministerul Educaţiei, la fel şi ziua de rezolvare a contestaţiilor şi afişare a rezultatelor finale. Astfel, în 7 iulie (După decizia luată la mijloc de examen ca lucrările să se corecteze în alte judeţe. Iniţial rezultatele trebuiau să fie afişate în 6 iulie) are loc afişarea rezultatelor (până la ora 12:00). Tot în 7 iulie are loc și depunerea contestaţiilor, între orele 12:00 – 16:00. În 8-9 iulie se rezolvă cntestaţiile, iar în 10 iulie se afișează rezultatele finale.

UPDATE. Promovabilitatea la prima sesiune a bacalaureatului la nivel naţional este de 66,41% înainte de soluţionarea contestaţiilor. Cele mai multe medii de 10, respectiv nouă, sunt în judeţul Timiş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor