Elevii de la Clubul Sportiv Scolar din Lugoj s-au intors cu medalii de la competitiile din tara

De Adrian Panduru
Elevii de la Clubul Sportiv Scolar din Lugoj s-au intors cu medalii de la competitiile din tara
© Foto: arhiva
Elevii de la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Lugoj s-au clasat pe podium la concursurile la care au participat în ultima perioadă. Fie că este vorba de lupte greco-romane sau volei, elevii din Lugoj au cucerit podiumul.

La Campionatul Naţional Şcolar, în finala de lupte feminine şi lupte libere, desfăşurată la Sfântu Gheorghe, în perioada 19-21 mai, elevii de la CSȘ Lugoj s-au clasat pe podium. Locul I a fost obținut de Tif Roxana, la categoria 43 kg, locul II – Carp Ligia, la categoria 49 kg, locul V – Ardelean Doru, la categoria 76 kg. Elevii sunt pregătiţi de profesorii Todorescu Avrămuţ, Vanea Emil şi Macarei Laurenţiu.

Elevii la școala din Lugoj s-au clasat pe podium și la Campionatul Naţional Şcolar de lupte greco-romane, desfăşurat la Piteşti, în perioada 19-21 mai. Locul III a fost câștigat de Ritter Otniel – la categoria 54 kg, locul III – Ritter David, categoria 58 kg, iar locul VII – Băieş Alexandru, categoria 58 kg. Sportivii sunt pregătiţi de profesorii Todorescu Avrămuţ şi Macarei Laurenţiu.

La Turneul Internaţional de lupte feminine al României, desfăşurat la Bucureşti, unde au participat peste 800 de sportivi din 30 de ţări, la categoria de vârstă cadete, Tif Roxana a obţinut locul I la categoria 43 kg.

Nici la volei, elevii de la CSȘ Lugoj nu s-au lăsat mai prejos. La Campionatul Naţional de cadete – volei, turneu semifinal, desfăşurat la Baia Mare, în perioada 16-21 mai, sportivele pregătite de Dorin Horvath s-au calificat la turneul final de șase echipe care va avea loc în perioada 10-14 iunie.

La turneul de la Baia Mare au participat șase echipe, cu drept de calificare la turneul final pentru o singură echipă. Fetele de șla CSȘ Lugoj au obţinut patru victorii cu 3-0 şi o victorie cu 3-1, în meciul decisiv împotriva echipei gazdă CSS Baia Mare, calificându-se la turneul final.

La Campionatul European Şcolar desfăşurat la Belgrad, în perioada 18-21 mai, la categoria de vârstă juniori III, sportiva clubului CSȘ Lugoj, Popovici Amalia, a obţinut locul VII la categoria 48 kg, la această categorie concurând 26 de sportive. Profesorii Todorescu Avrămuţ şi Macarei Laurenţiu sunt cei care au pregătit sportivii de la CSȘ Lugoj.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !