Elevi si absolventi de toate varstele au marcat 120 de ani de la infiintarea Colegiului Loga, la Timisoara

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
1Comentariu
Elevi si absolventi de toate varstele au marcat 120 de ani de la infiintarea Colegiului Loga, la Timisoara
© Tion: Elevi si absolventi de toate varstele au marcat 120 de ani de la infiintarea Colegiului Loga
Logani de pretutindeni s-au întâlnit la Timișoara. Absolvenți și elevi au fost vineri la Colegiul Naţional „Constantin Diaconovici Loga” din Timişoara, unde au avut loc festivităţi prilejuite de sărbătorirea Zilei şcolii şi a loganilor de pretutindeni. Colegiul a împlinit 120 de ani de existență.

La manifestare au fost prezente, pe lângă elevi și absolvenți marcanți ai liceului, de toate vârstele, și oficialități ale Timișoarei. Foştii absolvenţi și-au amintit de anii de școală, chiar dacă a trecut mult timp de când au ieșit de pe băncile unității de învățământ. Tot aici a avut loc ceremonia simbolică de predare a cheii de către actualii absolvenţi ai clasei a XII-a colegilor mai mici cu un an, care vor deschide multe uși în anii ce vor veni. Loga se mândrește cu absolvenții săi, care au atins culmi înalte după ce au ieșit de pe băncile școlii.

Emoțiile au fost maxime, atât la tinerii îmbrăcați în robe, care vor păși spre băncile facultății, cât și la cei cărora iarna le-a ajuns pe la tâmple, care au avut un motiv în plus să-și amintească de zilele de școală.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, prezent la manifestare, le-a solicitat elevilor, cadrelor didactice și directorului să-i solicite sprijin pentru dotări atunci când au nevoie.

„Solicitați-mi sprijin de câte ori aveți nevoie. Pentru nevoile școlii folosiți dotări de cel mai înalt nivel. Felicit instituția, pe parcursul a 120 de ani a produs valoare, excelență, și-a adus contribuția la mai binele societății românești în ansamblul ei”, a spus Robu.

Articole pe aceeași temă:

Ziua loganilor de pretutindeni, la Timisoara1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor