Electroruga de Buzad: DJ în căsuța din copac, dejun la miezul nopții și muzică până dimineața

De Adrian Panduru
Electroruga de Buzad: DJ în căsuța din copac, dejun la miezul nopții și muzică până dimineața
© foto: Adrian Panduru/Tion
Puțin peste 40 de minute faceți cu mașina și cam o oră cu autobuzul până la Buzad – satul din Timiș unde are loc și în acest an Electroruga. Organizatorii festivalului vă așteaptă cu concerte, mâncare tradițională, ateliere de tot felul dedicate adulților și copiilor și evenimente inedite. Spre exemplu, DJ-ii vor mixa dintr-o căsuță aflată în copac, iar publicul va dansa în grădina unui localnic, iar ținuta de festival vă va fi accesorizată de stiliști profesioniști…

Vor fi trei zile de festival – 30, 31 august și 1 septembrie, la Buzad. La Electroruga de Buzad puteți ajunge cu mașina sau cu autobuzul. Cu autobuzul e gratis, iar programul curselor îl puteți vedea pe pagina de Facebook a festivalului.

Festivalul începe vineri, 30 august, la ora 14, și se termină luni dimineața, la ora 3. Vor fi cinci scene, bar, beach volei. Vor fi și DJ care vor mixa în rulota muzicală, în intervalul 18 – 6, mai puțin luni dimineața, când se va termina la ora 3.

În grădina unui localnic din sat vor avea loc patru momente muzicale. Va fi și o scenă specială într-un copac, într-o căsuță, unde vor mixa DJ-ii, iar oamenii vor dansa în grădină.

Un alt moment special va fi duminică noaptea, la ora 1, un concert acustic cu Moonlight Breakfast. Cei din formație vor cânta, iar organizatorii vor pune la dispoziția celor de acolo produse locale din Buzad. Participanții vor servi un mic dejun sub clar de lună.

Va fi loc de camping în inima festivalul, lângă locația The Village, parcarea este la intrare în sat, la 5 minute de festival, va fi un food court foarte divers, cu mâncare tradițională și specifică locului, în locația The Village și în fața școlii vechi.

Nu numai atât. Astro Vest va monta telescoape, cu care, pe timp de zi puteți observa soarele, iar pe timp de noapte luna și alte astre, va fi un atelier unde oamenii pot învăța să construiască instrumente muzicale, ciocolată artizanală, atelier de noduri, bătaie cu apă, activități pentru cei mici.

Se va deschide și un butic al festivalului în interiorul școlii vechi, cu diverse produse mai aparte, viniluri, board games, beauty corner, va fi un atelier unde vă puteți îmbunătăți ținutele de festival (Mirela Olariu va interveni pe ținutele festivalului), iar Timea Ban ședințe de makeup.

Va exista și o scenă dedicată celor de la VRTW (Vinyl Rum Tapas and Wine) unde IORGA, TZUC, ALT OM, BULLY, NIPPLE’S DELIGHT și Ufe vor mix spre deliciul publicului, o locație Silent Disco cu DJONE TEK, GEORGE ALLEN, JINX și ZOLEEVEE la Casa din Copac și o scenă ascunsă, Hidden Gems, amenajată chiar într-o grădină din sat unde participanții se vor bucura de ACETOBĂ, VAG, SOULHEADS și KOSMIC BLUES. În plus, anul acesta camping-ul va fi în inima festivalului și parcarea la intrarea în sat.

Prețul unui bilet pe o zi este de 60 de lei și poate fi achiziționat din rețeaua bilete.ro. Abonamentele costă 119 lei și pot fi achiziționate de pe bilete.ro și de la D`arc Timișoara și D’ARC pe mal, Aethernativ, Cuib D’arte, Scârț loc lejer, Librăria La Două Bufnițe, Stația de cafea și Hostel Costel. Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

Electroruga de Buzad este un eveniment organizat de ER Wicked și The Village, cu susținerea Consiliului Județean Timiș, Primăria Bogda în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltarea turismului Timiș și RE Cult.

Programul complet al evenimentului:

Vineri

Main Stage
19.30 FRAGMENTAL
21.00 SILENT STRIKE
22.30 SOFA SURFERS

Village

20.00 ZERO’
22.00 DUDU
00.00 TECHNIMATIC
01.30 ROCKWELL
03.00 KEN PITH
04.30 KOJOK

Sâmbătă

Main Stage
19.30 WICKED DUB DIVISION
21.00 CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU
22.30 ANTWERP GIPSY SKA ORKESTRA

Village
14.00 BIA & MC TINA
16.00 RAZY
18.00 FLO’
20.00 ANGEL
22.00 NEWGOTTI
00.00 MUNGO’S HI FI
01.30 SAM BINGA
03.00 MIGHTY BOOGIE
04.30 NOT SO COMMON DJ

Duminică

Main Stage
19.30 ORKID
21.00 FOR THE WICKED
22.30 BLACK SUN EMPIRE

Village
14.00 DJ PHONEME
16.00 BENDO / MC44/ SAGA / ZO / ZONAVERDE
20.00 HELL:SD
22.00 ULISES

MONDAY SPECIAL
01.00 MOONLIGHT BREAKFAST– pe lângă concert, participanții vor avea parte de un mic dejun special, cu produse din Buzad, pus la dispoziție de către organizatori.

Articole pe aceeași temă:

În curând evadăm din oraș pentru a ne deconecta la Electroruga de Buzad 20190Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor