ecomTIM aduce la Timisoara lideri mondiali in comertul online (P)

ecomTIM aduce la Timisoara lideri mondiali in comertul online (P)
BUCURESTI, 15 ianuarie – Lideri mondial in industria comertului electronic si specialisti romani in business online vin la Timisoara pe 8-9 februarie la cea de-a doua editie a ecomTIM, cel mai important eveniment regional din Romania dedicat industriei e-commerce si marketingului online.

Organizat de 2Parale, ecomTIM 2.0.12 se axeaza pe inovatie, eficienta si profit si aduce in premiera in Romania lideri la nivel mondial in industria e-commerce.

Mikołaj Zakrzewski, Business Development Manager pe Europa Centrala si de Est al PayPal, unul dintre cele mai importante servicii de plati online din lume, si Bas Nawijn, Sales Manager pe Europa Centrala la platforma de comert electronic Magento, vin la Timisoara cu solutii pentru business-urile participantilor ecomTIM. Cunoscuta in industrie ca SEOmom, Gillian Muessig, presedinte fondator al SEOmoz si Sean Singleton, Group Managing Partner  si co-fondator al agentiei londoneze Skive, completeaza portofoliul invitatilor internationali, prima prin intermediul Skype. In plus, specialistul international Gary R. Beal, Head of SEO and Business Development la britanicii de la Blueclaw Media, va sustine un workshop complex despre SEO.

Participantii ecomTIM vor avea ocazia de a invata mai multe despre marketing si dezvoltarea unui business online si de la o serie de specialisti de top din Romania. Google Romania vine la ecomTIM cu o intreaga echipa pregatita cu recomandari pentru cei prezenti: Dan Bulucea, Country Manager, Bogdana Butnar, Industry Manager si Norbert Simionescu, Account Strategist.

 Grupului speakerilor care vin in februarie la Timisoara i se alatura Catalin Cretu, directorul general pe Romania al Visa Europe, Cosmin Costea, eCommerce Manager la METRO Cash&Carry Romania, Philip Brinkmann, CEO si co-fondator al companiei de servicii turistice Travelplanet24 Group (Tripsta.ro), Cristian Manafu, Owner&Consultant The Connector, Dan Boabes, CEO al companiei SimPlus, Mihai Seceleanu, CEO Internetcorp si fondator Kuponiada, Calin Fusu, CEO Neogen, Liviu Taloi, fondator si consultant SiteAudit si multi altii.

 Cea de-a doua editie ecomTIM va asigura accesul la cele mai noi tendinte si inovatii din e-commerce si marketing online, acoperind subiecte fierbinti pentru orice business online interesat sa vanda mai mult in 2012: de la shopping-ul in era social media si a reducerilor colective la SEO, AdWords si surse de finantare. Un beneficiu major il vor reprezenta studiile de caz, sfaturile practice si solutiile imediat aplicabile care vor permite fiecarui participant sa isi maximizeze vanzarile.

La aceasta editie a ecomTIM participantii vor avea ocazia de a interactiona cu oameni-cheie din marketingul online si industria e-commerce, de a discuta relaxat cu potentiali parteneri de afaceri din toata tara si de a identifica astfel noi oportunitati de business. Ne-am bucura sa profite de aceasta sansa”, spune Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

ecomTIM 2.0.12 vine cu un concept complex, cele doua zile de eveniment imbinand conferinte, workshop-uri si o expozitie destinata celor interesati sa isi promoveze business-ul si sa atraga noi parteneri de afaceri. Fiecare participant va avea posibilitatea de a selecta workshop-urile interesante si utile afacerii sale.

Programul complet al conferintei este disponibil pe site-ul evenimentului ecomtim.ro. Toate reducerile actuale sunt disponibile in pagina de Inscrieri.

In derularea acestui proiect, ecomTIM se bucura de sprijinul partenerilor de la Reea, Visa, Tripsta, Simplus, Avanticart, WomSend.ro, Godmother si Agrafa.

Parteneri media ai evenimentului: IAB Romania, Trafic.ro, Avocatnet, Wall-street.ro, 9am, Realitatea.net, Money.ro, Standard.ro, Money Express, InformMedia, Capitalul.ro, Ziare.com, Hit, Business24, Bestjobs, Smark, Adevarul Shop, Kiss FM, Arhipelago, Finantare.ro, Retail-FMCG.ro si Liga AC.

Mai multe informatii despre eveniment, program si vorbitori sunt disponibile pe ecomtim.ro.

Despre 2Parale

2Parale este cea mai mare retea de afiliere din Romania, online din decembrie 2008. Are un portofoliu de 114 campanii si peste 7.800 de afiliati, care au livrat peste 34 de milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari mai mari de 18 milioane de lei (fara TVA). Este singura retea de marketing afiliat membra a IAB Romania.

Marketingul afiliat ofera o solutie rapida si eficienta de promovare si monetizare, care indeplineste visul dintotdeauna al oamenilor de marketing: advertiserii platesc doar pentru rezultatele obtinute (vanzari sau lead-uri), iar afiliatii (publisheri, bloggeri, specialisti SEO&SEM) castiga bani direct proportional cu numarul sau valoarea conversiilor generate.

Pentru mai multe informatii: Roxana Ivan, roxana.ivan@2parale.ro.