Doi profesori – eliminați de la examenul de Titularizare, în Timiș

De Adrian Panduru
Doi profesori – eliminați de la examenul de Titularizare, în Timiș
© foto: arhivă
În Timiș, la examenul de Titularizare au fost eliminați doi profesori care dădeau concurs pentru o catedră de Educație Fizică. Aceștia au fost prinși cu telefonul mobil în timpul probei.

Cei doi profesori care doreau să se titularizeze au fost eliminați, fiind prinși cu telefonul mobil asupra lor. Aceștia nu mai primesc post pentru anul școlar 2019-2020.

La concursul desfășurat miercuri, 17 iulie, în Timiș au participat 1.015 profesori care vor să se titularizeze. Dintre aceștia, 46 au fost respinși înainte de concurs, 147 au fost absenți, doi au fost eliminați și 153 s-au retras. Prin urmare, au fost trimise pentru evaluare un număr de 667 de lucrări.

În Timiș sunt 58 de discipline de concurs. La Limba și Literatura Română pentru învățământul primar sunt 147 candidați, la Educație Fizică și Sport 110, iar la Matematică 56.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Lista posturilor din Timiș o găsiți AICI.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor