Director nou la Primaria Timisoara: Laura Koszegi in locul lui Martin Staia

De A.S.
Reactualizat la:
1Comentariu
Director nou la Primaria Timisoara: Laura Koszegi in locul lui Martin Staia
© TION: Director nou la Primaria Timisoara: Laura Koszegi in locul lui Martin Staia
Schimbări în rândul şefilor la Primăria Timişoara. Fostul şef al Direcţiei de Patrimoniu, Martin Staia, cel care a condus noua Direcţie de Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse creată în urma reorganizărilor care au avut loc în instituţia de pe bulevardul C.D. Loga nr 1, a fost schimbat din funcţie. Primarul Nicolae Robu a numit-o director executiv în locul său pe Laura Koszegi.

Noul director al Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse din cadrul Primăriei Timişoara, Laura Koszegi, a condus până acum Biroul Licitaţii, Contracte şi Spaţii cu Altă Destinație. Ea a fost numită interimar în funcţie.

„Domnul Martin Staia a exercitat, temporar, pe o perioadă de 6 luni, funcţia de director executiv al Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara. Începând cu data de 24 iulie 2014, pe o perioadă de 6 luni, în funcţia de director executiv al direcţiei amintite mai sus a fost desemnată doamna Laura Koszegi”, spune purtătoarea de cuvânt a municipalităţii, Alina Pintilie.

Martin Staia a rămas consilier la Biroul Cimitire, Garaje şi Utilităţi.

„A fost numită o fată bine pregătită, care ştie acte, ştie legislaţie, ştie de toate. Şi Martin (n.r. – Martin Staia) a fost de acord cu asta, că el stătea cu salariul de consilier şi răspundea ca director…”, a explicat viceprimarul Traian Stoia, cel care are în subordine respectiva direcţie. Staia a încasat în ultimul an fiscal aproape 50.000 de lei de la primărie, potrivit declaraţiei sale de avere.

Consiliul Local Timişoara a aprobat, la începutul anului trecut, o nouă organigramă pentru aparatul de specialitate al primarului. Printre altele, Direcția de Patrimoniu a fost împărțită atunci în două direcții – Direcţia Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale, respectiv Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse. Odată cu acele schimbări au fost numiţi şi mai mulţi directori interimari.

Reprezentanţii municipalităţii afirmau că posturile de directori vor fi scoase la concurs, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor