Dieta care a uimit cercetatorii: toti slabesc 21 kg in doar 20 zile. Afla totul despre dieta 2120! (P)

Dieta care a uimit cercetatorii: toti slabesc 21 kg in doar 20 zile. Afla totul despre dieta 2120! (P)
După ani și ani de studiu, cercetătorii unui institut european de nutriție au reușit să descopere substanța 100% naturală capabilă să permită scăderea în greutate în mod definitiv.


Au fost observate scăderi în greutate chiar și la persoanele ale căror încercări de a slăbi cu alte metode sau regimuri eșuaseră de fiecare dată. Încă de la primele doze, în loc să se transforme în grăsimi, surplusul de calorii se transformă în energie.

Unul dintre cele mai bune rezultate a fost cel al Anei-Maria care, fără dieta și fără exerciții fizice, a slăbit 21 kg în doar 20 de zile. Datorită ei, această metodă a primit numele 2120 și este cunoscută peste tot în Europa sub numele DIETA 2120.

Am slăbit 21 kilograme în doar 20 de zile! povestește Ana-Maria.

La școală mă numeau: “burtoasa”, “burtă de bere”. Așa a fost dintotdeauna. Credeam că nu se mai poate face nimic.

Mama mea m-a dus pe la tot felul de medici. Toți spuneau același lucru: „Acest copil mănâncă prea mult”, „Această adolescentă mănâncă prea mult”.

Am încercat totul: diuretice, regimuri hipocalorice, cure cu ceaiuri, cu păstăi de fasole și tot felul de alte cure. Nimic nu mă ajuta. După ce reușeam să slăbesc 2 sau 3 kg, puneam repede la loc 5 sau chiar 6 kg. La 30 de ani și 1,64 înălțime, cântăream 86 kg. Aceasta a durat pana într-o zi, când…

Ana Maria, am o surpriză pentru tine!

O prietena mi-a declarat într-o seară: „Ana Maria, am o surpriză pentru tine. Îți voi face cunoștință cu cineva. Nu-ți spun nimic. Altfel, poate vei refuza.”

O oră mai târziu, am făcut cunoștință cu un eminent specialist, fondatorul unui important centru de cercetări. „Vreau să-mi spuneți ce ați încercat pentru a slabi și câte kilograme doriți să pierdeți definitiv” mi-a spus.

Am încercat totul. Vreau să slăbesc cel puțin 10 kg!

I-am spus tot ce încercasem în zadar. El mi-a explicat cu răbdare de ce nu a mers. „Acum, Ana Maria, vreau să ai încredere în mine. Vei slăbi în prima săptămână cel puțin 5 kg, pentru că așa îți dorești”.

Vei pierde minim 5 kg în prima săptămână!

„Nu este posibil, chiar am încercat totul!” i-am spus.

„Când spui “am încercat” e ca și cum crezi că vei eșua. Vei slăbi, asta-i tot ce pot să îți spun!”.

Și mi-a vorbit mult despre acea substanță extraordinară, despre care cercetările recente au demonstrat că accelerează cu 40% arderile din organism.

Și în plus, nu este necesar nici să ții regim, nici să faci sport!

„Dar, dacă eu vreau să slăbesc, va trebui să mănânc mai puțin și să îmi propun aceasta de la început?” l-am întrebat.

„Ba deloc. Este greșeala tuturor regimurilor. Corpul tău posedă un fel de memorie. Când mănânci mai puțin, el stochează tot ce poate. Imediat ce ai terminat regimul, organismul se reechilibrează foarte repede și înmagazinează și mai multe calorii. Iată de ce se pun la loc atât de repede kilogramele pierdute cu atâta greutate. Cu această substanță 100% naturală, lucrurile stau altfel: ea reglează și stăpânește perfect arderea caloriilor. Nu trebuie să te privezi de nimic, nici de înghețată, nici de cartofi prăjiți, dacă îți plac!”

În prima săptămână am slăbit 11 kg! În 20 de zile, am slăbit în total 21 kg. O viață nouă începea pentru mine.

Află aici cum a reușit Ana-Maria să slăbească cele 21 kg în doar 20 de zile și vezi transformarea fabuloasă a acestei femei!

 

Taguri: , ,Regulament de plasare a anunturilor