Dezbateri la CJ Timiș despre banii care vor fi alocați în 2019 pentru proiectele culturale și sportive

De Adrian Panduru
Dezbateri la CJ Timiș despre banii care vor fi alocați în 2019 pentru proiectele culturale și sportive
© Tion: Dezbateri la CJ Timiș despre banii care vor fi alocați în 2019 pentru proiectele culturale și sportive
La Consiliul Județean Timiș se dezbate modul cum vor fi alocați banii pentru proiectele sportive și culturale, mai precis ghidurile privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor culturale și sportive pe anul 2019.

Dezbaterile sunt publice și se vor desfășura la sediul CJ Timiș, B-dul Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara, în data de 4 martie, în Sala Revoluției, etaj 1. De la ora 10.00, va fi supusă dezbaterii finanțarea proiectelor sportive, iar de la ora 12.00, ghidul de eligibilitate privind finanțarea proiectelor culturale.

„Ne dorim să avem un feedback de la cei care vor depune proiecte. În acest fel, ne asigurăm că procesul de finanțare va decurge fără sincope. Vrem ca aceste ghiduri să fie instrumente care să ne permită o selecție clară și transparentă, iar fondurile alocate să genereze cu adevărat valoare adăugată pentru comunitatea noastră”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Recomandările, propunerile, sugestiile și opiniile pot fi depuse în scris la responsabilul pentru relația cu societate civilă în aplicarea prevederilor Legii nr.52/2003 – Coadă Cornelia-Mihaela, e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, până luni, 4 martie, ora 09:00, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Ghidurile supuse dezbaterii pot fi consultate aici:

1. Sport

2. Cultură0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor