Dezbatere pe tema dreptului sportiv la Universitatea de Vest Timisoara

De T. Ex.
Dezbatere pe tema dreptului sportiv la Universitatea de Vest Timisoara
© TION - Dezbatere pe tema dreptului sportiv la Universitatea de Vest Timisoara
Studenții de la Facultatea de Drept din Timișoara au ocazia de a participa la o dezbatere pe o temă mai puțin discutată – dreptul sportiv. Evenimentul, denumit „Perspective juridice”, este organizat de ELSA Timişoara (European Law Students Association) și îl va avea ca invitat pe Paul Filip Ciucur, un avocat al Federației Române de Fotbal, care va discuta cu studenții despre ce înseamnă dreptul sportiv.


Dezbaterea îl va avea ca invitat de onoare pe Paul Filip Ciucur, în prezent avocat al Federației Române de Fotbal și vice-președinte al Comisiei Juridice din cadrul acestei instituții. Invitatul va prezenta participanților la acest eveniment, atât aspectele teoretice cât și cele practice ale dreptului sportiv.

De asemenea, acesta va dezvălui ”secretele” din spatele acestei teme necunoscută în detaliu de către studenți și va relata experiențele personale pe care le-a dobândit de-a-lungul carierei precum și problemele cu care s-a confruntat.

Acest eveniment, este dedicat tuturor studenţilor indiferent de domeniul de studii sau specializare, cât şi altor persoane interesate, având în vedere diversitatea pe care o prezintă tema abordată, scopul acestuia fiind acela ca participanţii să dobândească informaţii noi din “culisele” acestei teme extreme de mediatizată și de controversată în același timp şi să le creeze noi perspective în vederea alegerii unei viitoare cariere.

Participanții vor avea oportunitatea de a adresa întrebări invitatului și în același timp, de a lămuri curiozități cu acesta.

Evenimentul, organizat de ELSA Timișoara, prin intermediul departamentului STEP (Student Trainee Exchange Programme), va avea loc în data de 14 mai 2015, de la 16, la Facultatea de Drept din Timişoara, din cadrul UVT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !