Demonstratii de arte martiale

De C.C.
Reactualizat la:
Campanie sport, inteligenta, nonviolenta
Campanie sport, inteligenta, nonviolenta
Sport, inteligență, non-violență – acesta este mesajul transmis elevilor de politiștii din Timiș. Ei încearcă să îi înveţe pe tineri în aceste zile că nu violenţa ne face mai puternici. În acest scop, până în 1 iunie oamenii legii se vor întâlni cu elevii, le vor împărţi fluturaşi şi vor organiza demonstraţii de arte marţiale pentru ei la Lugoj și în Timișoara.  

Până în 1 iunie în Timiş se desfăşoară campania „Sport, inteligenţă, nonviolenţă”, care are scopul de a informa elevii privind alternativa de petrecere a timpului liber prin sport, în detrimentul influenţei negative a străzii. Campaniile de prevenire desfăşurate de poliţişti în ultimii ani au avut rezultate, dovadă fiind faptul că în primele patru luni ale acestui an numărul infracţiunilor comise în zonele adiacente instituţiilor de învăţământ din Timiş a ajuns la 40, faţă de 58 în aceeaşi perioadă a anului trecut.

În următoarele zile, poliţiştii vor avea întâlniri cu elevii, vor discuta despre problemele cu care se confruntă aceştia şi le vor împărţi fluturaşi.

Elevii din Timiş şi părinţii lor sunt aşteptaţi la demonstraţii de arte marţiale în 28 mai, între orele 10.00 şi 12.00, pe Stadionul Municipal din Lugoj, iar în 31 mai, între orele 19.00-19.30, şi în 1 iunie, între 16.30-19.30, la Sala Constantin Jude din Timişoara, unde se va desfăşura şi Campionatul Ministerului Administraţiei şi Internelor la Unifight.
Regulament de plasare a anunturilor