Deliciosul gust al sarbatorii pascale, la Belvedere Restaurant (P)

Deliciosul gust al sarbatorii pascale, la Belvedere Restaurant (P)
Despre fericirea simplă, despre sentimentul reînnoirii şi despre pofta de viaţă care te inundă când totul se potriveşte este gustul care vă Paşte în aceste zile la Belvedere Restaurant Timişoara. O săptămână luminată de arome proaspete, de gusturi familiare şi totuşi întâmpinate mereu cu o copilăroasă mirare.

Executive chef Asen Asenov a pregătit pentru această perioadă un meniu clasic şi rafinat, cu un twist contemporan, menit să reaşeze masa de Paşte în tihna unei sărbători adevărate, debordând de energie pozitivă, de speranţă, de credinţa că binele începe acum şi aici. Masa pascală pe care o puteţi savura în oricare dintre zilele acestei săptămâni vă ispiteşte apetitul şi fantezia cu o salată de primăvară, drob de miel, ciorbă de miel, cotlete de berbecuţ cu spanac proaspăt şi stufat de miel.

Dulcele care însoţeşte orice ospăţ fericit e la alegere şi vine din locuri însorite, dintr-o geografie culinară meridională, în care inspiraţia naturii şi intuiţia bucătarului reînvie plăcerea gustului. Adevărat de Paşte, vinul bun însoţeşte mesele săptămânii luminate la Belvedere, fie din specialităţile casei, fie din pivniţe ilustre de pe alte meridiane.

Rezervări se fac telefonic, la numărul 0730 016 840 sau 0256 300 231.

Tuturor celor care împărtăşesc bucuria Învierii, Belvedere restaurant le urează Paşte luminos!