Dan Dinu a demisionat din functia de vicepresedinte al campioanei Romaniei la rugby

De M. Hoster
Dan Dinu a demisionat din functia de vicepresedinte al campioanei Romaniei la rugby
© TION - Dusan Filipas
Principalul investitor privat din acţionariatul clubului de rugby campion al României, Dan Dinu, a decis să renunţe la funcţia de vicepreşedinte. El şi-a motivat decizia prin faptul că la club trebuie să vină un manager performant, care să pună organizaţia pe principii stabile, de economie de piaţă, dar şi prin faptul că îşi doreşte mai mult timp liber.


Surpriză la adunarea generală a asociaţilor clubului de rugby campion al României, RCM Timişoara. Vineri, în cadrul întâlnirii, Dan Dinu, principalul sponsor şi susţinător al clubului, şi-a anunţat demisia din funcţie.

„Aşa cum discutam anul trecut, clubul trebuie să funcţioneze pe baze profesioniste, plus că acest club nu trebuie să se identifice cu mine, trebuie să rămână al Timişoarei. Toate acestea m-au făcut să iau această decizie. În plus, timpul nu-mi mai permite să fiu în conducerea acestui club”, a declarat Dan Dinu.

„Avem nevoie de o persoană activă, un vicepreşedinte care să se zbată şi să aducă finanţări pentru club. Nu putem să stăm cu mâna întinsă la autorităţi în continuare, noi trebuie să trăim cu bani privaţi. Cred că va fi un pas înainte pentru club. Pe această funcţie a fost numit Filipaş Duşan, este o persoană de încredere, pe care o ştiu de 20 de ani, şi cu care am o prietenie încă de pe băncile facultăţii. Este timişorean 100% şi deţine un CV impresionant. Această demisie nu înseamnă că voi pleca de la club, rămân 100% alături de acesta, iar grupul de firme pe care îl conduc va creşte nivelul de sponsorizare cu 20% faţă de anul precedent. Le doresc baftă noilor membri din conducere, voi fi alături de ei”, a ţinut să liniştească lumea Dan Dinu.

Manager „multinaţional”

Filipaş Duşan este cel care va trebui să suplinească plecarea lui Dinu. Manager cu state în mai multe multinaţionale, el se va ocupa de conducerea clubului în perioada următoare.

„Este o zi tristă, dar în acelaşi timp avem convingerea că vom putea duce mai departe cele făcute de Dan Dinu. Aş vrea să subliniez că nu se retrage din club, el rămâne în AGA, dar şi principalul finanţator privat al clubului. Prin spiritul lui de iniţiativă ne-a motivat pentru a atinge obiective îndrăzneţe acum doi ani de zile. E o provocare să-l urmez pe Dan în această funcţie, a ridicat standardele foarte sus. Sunt din Timişoara şi am lucrat pe mai multe poziţii de conducere în multinaţionale. Ne-am propus multe, nu am reuşit tot, ne dorim ca managementul să fie la nivelul echipei”, a declarat Filipaş la prima sa declaraţie în faţa presei.

„Nu există decât bătălia pentru locul 1″, a mai declarat Dinu.

El a anunţat că deja au fost demarate demersurile pentru înscrierea în cupele europene a formaţiei timişorene. Şi cum pentru un asemenea deziderat este nevoie şi de un stadion la alte standarde, Dan Dinu a anunţat că în perioada următoare ar putea anunţa o surpriză. Iar aceasta cu siguranță nu se referea la aducerea de majorete la meciurile echipei pe terenul din Ronaţ!

La adunarea generală a asociaţilor a participat şi primarul Nicolae Robu, iar lucrurile se leagă la o primă analiză.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !