Cum sa alegi lenjeria de pat care te reprezinta?

Cum sa alegi lenjeria de pat care te reprezinta?
ADVERTORIAL. În dungi sau carouri, cu imprimeuri florale sau broderii, lenjeria de pat este de departe accesoriul cel mai important dintr-un dormitor. Modul în care ne aranjăm dormitorul ne defineşte personalitatea. Pentru a vedea cum trebuie aleasă lenjeria optimă pentru dormitor şi care sunt tendinţele în vara aceasta, am consultat specialiştii de la UTT din Timișoara.


Potrivit specialiştilor, există trei factori care influenţează alegerea lenjeriei care să se încadreze perfect în dormitorul tău şi să creeze o atmosferă plăcută: ţesătura, culoarea şi dimensiunea.

Alese în stil clasic sau contemporan, cu imprimeuri florale sau geometrice, lenjeriile de pat evoluează odată cu moda, însă alegerea se face în funcţie de personalitatea fiecăruia.

Tendinţele verii în materie de lenjerie

Lenjeria de pat trebuie să se potrivească cu designul casei, să fie în armonie cu gama de culori a dormitorului. Astfel, pentru cei care şi-au mobilat casa în stilul high-tech, care este un stil mai rece, se recomandă lenjerie de culoare gri, albastru, violet, negru sau alb. Dacă sunteţi romantici incurabili, atunci cu siguranţă că lenjeria de culoare roşie se va potrivi perfect în dormitorul vostru şi vă va crea o bună dispoziţie. Dacă, însă sunteţi un cuplu modern, atunci în design trebuie să fie prezente elemente geometrice cum sunt dungile, cercurile şi patrulaterele. Pentru doamnele care adoră stilul clasic specialiştii recomandă jacardul, broderia şi imprimeurile cu flori.

Pentru a crea o atmosferă plăcută în dormitor puteţi utiliza culori precum kiwi, roz, violet sau flori. Dacă vă este teamă să utilizaţi astfel de culori, puteţi crea doar anumite accente prin utilizarea pernuţelor de diverse forme şi culori.

Cum să alegi lenjeria perfectă?

Bumbacul este o alegerea perfectă! Acesta nu este doar natural, dar şi plăcut la atingere. Cât priveşte bumbacul, acesta este de diferite calități: sunt lenjerii din bumbac simplu cardat, lenjerii creponate a caror intreținere este mai ușoară, sunt lenjerii din ranforce și bumabc-satinat care sunt mai trainice, și jacardul care reprezintă superlativul. Confort și eleganță într-o simplitate naturală.

UTT Home – un asortiment bogat şi accesibil

UTT Home – magazine moderne, care propun cumpărătorilor produse de cea mai înaltă calitate. UTT Home vine cu o serie de inovaţii pentru clienţii săi. Astfel, aici veţi putea găsi lenjerii de pat, perne, pilote , protecții saltele, prosoape și halate de baie, pijamale la preţuri accesibile, precum şi accesorii pentru bucătărie fețe de masă, servețele, traverse, prosoape de bucătărie, șorțuri și mănuși, precum și obiecte deco din porțelan. Frumos ambalate, produsele de la UTT Home pot fi un cadou binevenit pentru rude şi apropiaţi, tineri căsătoriţi.

Am înţeles că lenjeria de pat, pilota şi perna bine aleasă poate conferi dormitorului nostru vitalitate de care avem nevoie,relaxarea, oaza de linişte şi buna dispoziţie.

Cât priveşte preţurile, acestea sunt la cel mai avantajos raport calitate / preț.

Prin urmare prețurile la lenjeriile de pat încep de la 90,94 lei. Magazinul UTT Home mai propune :
Prosoape de baie de toate mărimile cu prețuri de la 15,60 lei.
Mănuşi pentru bucătărie – 6,71 lei.
Şorţuri de la 18,26 lei .
Feţe de mese –cu prețuri începând de la 30,60 lei.
Perne din bumbac începând de la 21,58 lei.

Mai mult decât atât, UTT Home propune produse destinate hotelurilor, începând cu seturi complete pentru dormitor şi finisând cu unităţi aparte. Toate aceste produse sunt de calitate superioară, care nu se uzează în timp.

Misiunea noastră este aceea de a vă ajuta să creaţi un spaţiu minunat, fără a uita de confort şi calitate.

Magazinele UTT Home
Adresa: Timișoara, Calea Aradului nr. 48 și B-dul Regele Carol I nr. 19-21

Vom reveni cu un alt articol legat de tendințele hoteliere și calitatea materialelor pentu fiecare stea.
Regulament de plasare a anunturilor