Cum regăsim copilăria?

Cum regăsim copilăria?
© foto: Librarul cu Papion
ADVERTORIAL. Orice adult este copil în suflet. Unii reușesc să ascundă acest copil foarte bine, alții îl lasă la suprafață, bucurându-se de fiecare lucru mărunt și este fericit. De cele mai multe ori realizezi că încă vrei să fii copil și ești, de fapt, atunci când pașii te aduc printre rafturile cu povești. Acele povești care te făceau să te simți erou și care te inspirau și îți dădeau curaj. Mai ții minte cum mirosea povestea ta preferată? DA, da! Cea cu Făt-Frumos sau cu Ileana-Cosânzeana, sau poate cea cu Aladin sau Albă ca Zăpada…

Îți amintești cum te vedeai acolo în poveste? Revenind la cărțile și poveștile din copilărie ai ocazia să te redescoperi și să realizezi cât de mult te pot relaxa și deconecta de la cotidian. Fie că ai copii și pășești împreună cu ei printre rafturile cu povești și basme, fie că îți dorești o evadare pe cont propriu într-o lume a copilăriei, nu ezita să o faci.

O oră petrecută în compania unei cărți care te leagă emoțional de perioada copilăriei, asortată cu o limonadă sau o cafea, te poate restarta și programa la fapte mărețe. Singur sau cu prietenii, cu familia sau cu cei mici, fii prieten cu librăriile pentru copii, cu acele cărți de aventură de altă dată care păstrează legătura cu copilăria ta. Mergi printre rafturile copilăriei cu ai tăi copii sau frați, nepoți și citește-le din cărțile tale preferate, discută despre eroi și cum aceștia trec peste situațiile dificile. Participă alături de cei mici la atelierele de poveste sau devino tu povestitorul.

Fă-ți timp pentru a veni la întâlnirile cu scriitorii și satisface-ți curiozitatea discutând cu cei care nu se despart de copilărie toată viața. Sunt doar câțiva pași pe care îi poți face în călătoria ta spre copilărie. Chiar dacă nu crezi, cărțile cu povești și atmosfera de poveste din cadrul unei librării pentru copii pot avea efect terapeutic de lungă durată. Cum altfel s-ar explica faptul că cei mici nu pot fi luați din librării nici după 3-4 ore petrecute acolo?

Ce ar fi să încerci această terapie, numită călătorie printre rafturile copilăriei, chiar de mâine? Vei fi surprins de rezultate! Rafturile pline de povești de ieri și de azi, o cafenea pe gustul tuturor și o atmosferă de poveste te așteaptă zilnic de la ora 10.00 la ora 21.00, la librăria pentru copii Librarul cu Papion din strada Emanuil Ungureanu, nr.7.

(254933)
Regulament de plasare a anunturilor