Cum poti obtine ieftin, rapid si legal recalificarea in meseria de stivuitorist? (P)

Cum poti obtine ieftin, rapid si legal recalificarea in meseria de stivuitorist? (P)
Manevrezi un stivuitor la locul de muncă însă autorizaţia ta este pe cale să expire? Înscrie-te la cursul de recalificare oferit de firma Confortul, filiala Timişoara şi beneficiezi de un preţ preferenţial. După absolvirea cursului vei obţine o nouă autorizaţie, valabilă pentru o perioadă de patru ani.

În conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Economiei 2154/2009, toate autorizaţiile pentru manevranţi stivuitoare (stivuitorişti) sunt valabile pentru o perioadă de patru ani, după care valabilitatea acestora poate fi prelungită prin participarea la un stadiu de instruire.

Stagiul de reinstruire pentru meseria de stivuitorist, organizat de societatea Confortul, filiala Timişoara, durează doar opt ore. În urma acestuia, cursanţii vor obţine prelungirea valabilităţii autorizaţiilor ISCIR cu încă patru ani.

În cazul unor grupe mai mari de 25 de persoane, acest curs se poate desfăşura în orice loc din ţară solicitat de clienţi.

În timpul desfăşurării cursului de reinstruire, firma Confortul, filiala Timişoara, vă pune la dispoziţie toate materialele didactive necesare, întreaga metodologie fiind în concordanţă cu legislaţia şi normativele în vigoare. Mai mult, programul cursurilor este flexibil, orele de curs urmând să se desfăşoare în funcţie de programul de lucru al cursanţilor.

Pe lângă o reducere substanţială de preţ, firma Confortul mai oferă cursanţilor şi termene de plată avantajoase şi chiar posibilitatea de a achita costul cursurilor în rate lunare.

La încheierea stagiului de instruire pentru prelungirea valabilităţii autorizaţiei ISCIR pentru stivuitorist, participanţii vor primi câte un talon de vize anuale, eliberat de ISCIR IT prin formatorul autorizat, care prelungeşte valabilitatea autorizaţiilor de stivuitorist pe o perioadă de patru ani.

Detalii suplimentare despre cursul de recalificare în meseria de stivuitorist puteţi obţine la numărul de telefon 0256 22 33 18, sau accesând următorul link: http://confortul.ro/stagiu_stivuitorist.php

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor