Culori incitante la Institutul Francez

De S.P.D.
Reactualizat la:
Culori incitante la Institutul Francez
După mai multe expoziţii colective în Franţa, Germania şi România, Ioana Ghiuri, o tânără pictoriţă de origine română care locuieşte de puţin timp în Franţa, îşi va prezenta la Institutul Francez din Timişoara cele mai recente opere, anunţă directorul Eric Baude. 

Artista explorează prin intermediul acestora raportul dintre artist şi universul culorii şi al sentimentelor, subliniază organizatorii evenimentului, citând-o pe pictoriţă: „Unul dintre rolurile culorii este acela de a vă incita, pornind de la o senzaţie, să mergeţi spre ceva care este de ordinul unei reflecţii, spre o autoanaliză a felului cum simtiţi culoarea”. 

Vernisajul este programat miercuri, 30 martie, de la ora 19.00, la sediul Institutului Francez din Timişoara, Bd. C. D. Loga nr. 46, iar accesul publicului este liber. Intitulată „La peur de la couleur?”, expoziţia va putea fi vizitată până în 15 aprilie 2011.

UPDATE. Reprezentanţii Institutului Francez ne-au anunţat, în cursul după-amiezii de miercuri, ca expoziţia a fost amânată pentru această toamnă.

S.P.
Regulament de plasare a anunturilor