Cu GoJump poti deveni parasutist pentru o zi

Cu GoJump poti deveni parasutist pentru o zi
© foto: GoJump
ADVERTORIAL. Se anunță un nou weekend plin de adrenalină la Șiria. Instructorii GoJump te așteaptă cu noi surprize pe aerodromul din județul Arad, acolo unde poți experimenta cea mai tare senzație din viață: saltul cu parașuta. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Experimentații instructori ai clubului GoJump se pregătesc de un nou weekend plin pe aerodromul din Șiria. Este locul unde poți experimenta saltul cu parașuta de la 3.000 de metri în deplină siguranță, fiind legat de un instructor. Mai mult, curajul tău va fi imortalizat atât video cât și foto, iar tu vei primi imediat după salt un tricou și un USB personalizat pe care se află filmările și pozele, pentru a le dovedi prietenilor ce weekend minunat ai avut.

În premieră, membrii clubului GoJump vor institui în acest weekend (14-15 iulie) programul „Parașutist pentru o zi”. În cadrul acestuia vei primi înainte de salt un altimetru și, dacă dorești, vei putea să deschizi singur parașuta și o vei putea manevra până aproape de sol. Dacă citești aceste rânduri și simți fiori pe șira spinării, nu trebuie să îți faci griji. Totul se va desfășura sub atenta supraveghere a instructorului cu care vei sări în tandem și care, în orice eventualitate, este acolo pentru a se asigura că vei avea cea mai tare experiență din viața ta.

Mai mult, instructorii GoJump ne-au comunicat că nu există limită maximă de vârstă pentru salturi. Weekendul trecut au avut un cursant care a sărit înainte de a împlini 60 de ani și care, cu această ocazie, a simțit cum este să trăiești viața la maximum.

Instructorii te așteaptă așadar sâmbătă și duminică, pe aeroportul din Șiria, între orele 10 și 21, pentru cea mai tare experiență a vieții tale. Grăbește-te să te înscrii pe site-ul GoJump deoarece locurile sunt limitate, doar zece în fiecare zi.
Regulament de plasare a anunturilor