Crema de protectie solara ”de casa”!

De Lavinia Ceuta
Reactualizat la:
Crema de protectie solara ”de casa”!
© Foto: beautiesfactory.co.uk
Încântați-vă, în această vară, echilibrați-vă starea fizică și psihică, luați-vă timp pentru voi și pentru a trăi fiecare moment, fiecare zi în parte. Savurați o înghețată, plimbați-vă mult, iubiți viața, pe care – mereu să vă amintiți – că o priviți cu ”ramele de ochelari pline de culoare sau nu”, alese simplu, chiar de voi!

Vara este bine să avem în vedere folosirea unei creme de protecție solară, fie că stăm la plajă sau suntem expuși soarelui. În locul ”demodatei” si – după spusele unor dermatalogi -, ”complet nefolositorei creme cu factor de protecție solară”, este timpul să învățăm cum să ne procurăm ceva util, sănătos și natural pentru piele și protecția ei.

Uleiurile ”must have” ale verii, pe care le putem folosi atât individual, cât și în diferite combinații, funcție de disponibilitate și de preferințe, sunt:

Uleiul de cocos este un bun protector împotriva razelor soarelui, având si avantajul unui miros foarte plăcut. Pentru mediul intern este recunoscut pentru multele sale beneficii, iar pentru păr, piele și protecție solară ridicată, ar fi bine să-l avem mereu la îndemână!
Uleiul de cătină, pe lânga protecția solară are și un ușor efect auto-bronzant.
Uleiul de susan
Uleiul de jojoba

Gelul de Aloe Vera, glicerina, vitamin E sunt și ele componente ce ajută și susțin formarea unui produs personal de protecție solară. Nimic nociv (despre cremele de protecție solară puteți citi și afla tot felul de ”dezavantaje”!), numai cuvinte și …senzații de laudă!

Un aspect important de care ar fi bine să țineți cont este acela că substanțele menționate mai sus nu ramân pe piele dacă intrați în apă, este bine să le aplicați din nou, la ieșirea din apă.

Soarele, aerul și apa reprezintă coordonatele principale din viețile noastre, fără de care nu am putea avea și manifesta existența. Să vă vă bucurați și să le savurați din plin, toată vara!

Mai multe articole pe această temă aici.

 
Regulament de plasare a anunturilor