Corpul Consular din Timisoara isi reafirma sustinerea pentru proiectul Timisoara 2021

De A. M. A.
Corpul Consular din Timisoara isi reafirma sustinerea pentru proiectul Timisoara 2021
© foto: Facebook
La evenimentul „Prin cultură, trecem granițele”, care a avut loc în această săptămână, organizat de Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană, Corpul Consular din Timișoara își reafirmă susținerea pentru proiectul Timișoara 2021!

Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană i-a avut ca invitați la dezbaterea publică „Prin cultură, trecem granițele”, în cadrul serilor Café 21, pe reprezentanții Corpului Consular Timișoara, ai Institutului Cultural Francez Timișoara și ai Centrului Cultural German Timișoara care și-au reafirmat sprijinul pentru proiect Timișoara 2021. În august 2017 Corpul Consular din Timișoara a semnat documentul de susținere oficială a proiectului Timișoara 2021.

Subiectele dezbătute în cadrul acestui eveniment au fost: rolul culturii locale și modalitățile prin care este promovată cultura locală în spațiul european, dar și mijloacele prin care sunt promovate valorile europene în Timișoara, din prisma celor care s-au transformat în adevărați ambasadori ai culturii locale și naționale peste granițe.

Invitații au subliniat modul în care aceștia își promovează cultura proprie în Timișoara: prin organizarea diferitelor evenimente, festivaluri, seminarii, prin colaborarea cu universitățile și instituțiile de învățământ pentru realizarea de vizite de studii, dar și faptul că, prin parteneriatele realizate în colaborare cu instituții și asociații locale și datorită proiectului Timișoara 2021, cultura locală este cunoscută și promovată în Europa.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor