Copiii din invatamantul special din Timisoara si cei din institutiile de plasament, invitati la teatru de ziua lor

De Adrian Panduru
Copiii din invatamantul special din Timisoara si cei din institutiile de plasament, invitati la teatru de ziua lor
© TION - Copiii din invatamantul special din Timisoara si cei din institutiile de plasament, invitati la teatru de ziua lor
Copiii din instituţiile de învăţământ special din Timişoara, dar şi copiii şi tinerii aflaţi în instituţii de plasament, ori la asistenţi maternali sunt invitați, de ziua lor, de 1 iunie, la teatru.


De 1 iunie, aceşti copii, 400 la număr, vor vedea spectacolul „Albă că Zăpada”, special organizat în acest scop la Teatrul Naţional Timişoara.

Participarea copiilor este gratuită. Iniţiativa aparţine Clubului Diamond Lions Timişoara, care este constituit în exclusivitate din doamne dornice să-şi unească forţele şi să ofere o parte din timpul şi energia lor celor aflaţi în nevoi.

„Ne-am dori ca, măcar pentru o zi, copiii şi tinerii din aceste instituţii să cunoască afecţiunea şi bucuria de care au parte alţi copii zi de zi”, transmit doamnele de… diamant.

Vor participa copii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Paul Popescu Neveanu”, Liceul Teoretic “Iris”, Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Timişoara (DGASPC Timiş), Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Copilul cu Handicap Timişoara (DGASPC Timiş), Fundaţia Generaţie Tânără (copii aflaţi cu măsură de plasament la asistent maternal), Centrul de Plasament la Asistenţi Maternali în Timişoara (DGASPC Timiş), Centrul de Resurse şi Asistenţă Medicală “Speranţa”.

Celelalte locuri vor fi rezervate copiilor de la alte instituţii de învăţământ, mai ales cele periferice.

După spectacolul susţinut de actorii Teatrului Naţional, distracţia va continua la un centru comercial din Timişoara, unde pe cei mici îi vor aştepta doi animatori cu multe surprize plăcute. Copiii vor susţine la rândul lor câteva momente artistice.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !