ContiShowOff – cele mai noi tehnologii in domeniul automotive, prezentate de Continental

ContiShowOff – cele mai noi tehnologii in domeniul automotive, prezentate de Continental
ADVERTORIAL. Continental Automotive România prezintă cele mai noi tehnologii din domeniul automotive, sâmbătă, 11 iunie. Evenimentul va avea loc la sediul companiei de pe strada Siemens, nr. 1, în intervalul 10:00-16:00.

ContiShowOff este evenimentul care aduce în faţa vizitatorilor Continental maşini cu cele mai noi tehnologii create de echipa din România, sesiuni de test drive cu cele mai noi modele de maşini de la dealerii din Timişoara, vizite la liniile de producţie şi multe activităţi pentru copii.

Oricine se poate înscrie pentru un tur al companiei, un test drive sau o vizită în fabrica de componente electronice.

Înscrierile se pot face la următorul link.

Timp de 6 ore vizitatorii vor putea vedea şi testa produsele Continental pe maşinile expuse la eveniment, vor putea vizita fabrica de componente electronice şi afla cum ia naştere un produs, dar vor putea vizita şi departamentele de dezvoltare și afla care sunt beneficiile de a fi angajat Continental.

Nu vor lipsi conferinţele scurte pe teme diverse – automotive, inovaţie, performanţă, motivaţie. Copiii vor ocupa un rol important, pentru ei sunt pregătite jocuri, ateliere de lucru şi experimente dintre cele mai interesante.
Regulament de plasare a anunturilor