Consiliul Judetean Timis a implinit 20 de ani

De Delia S. Barbu
Reactualizat la:
1Comentariu
CJ Timis a implinit 20 de ani
CJ Timis a implinit 20 de ani
Daruri, felicitări, inaugurări. Toate acestea au făcut parte, luni, din evenimentul de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş.

„20 de ani înseamnă mult”, a spus Constantin Ostaficiuc, preşedintele CJT, în deschiderea evenimentului de aniversare a 20 de ani de existenţă a CJT. Foştilor preşedinţi şi consilieri judeţeni, dar şi actualilor, primarului Gheorghe Ciuhandu şi prefectului Mircea Băcală li s-au acordat însemnele-simbol ale aniversării. „Felicitări pentru această aniversare. Trebuie să spun că, de-a lungul timpului, am apreciat întotdeauna din partea CJT dorinţa de colaborare. Ne-am străduit să depăşim ambiţiile şi orgoliile personale şi, per ansamblu, ne-am luptat cu toţii spre folosul acestui judeţ”, a spus primarul Gheorghe Ciuhandu.

„Cred că sunt unul dintre cei mai vechi în administraţia publică. Sunt convins că vom găsi drumul pentru a face ceea ce este mai bine pentru judeţul Timiş şi îmi voi aduce, în orice situaţie, aportul”, a spus şi consilierul judeţean Titu Bojin. După ceremonia de acordare a însemnelor aniversării, cei prezenţi au fost invitaţi să asiste la inaugurarea spaţiului-muzeu amenajat în sala mare a CJT.

„Este sala în care s-a negociat viitorul României. Inaugurăm acum Sala şi Balconul Revoluţiei din 1989, spaţiu-muzeu pe care dorim să-l introducem în circuitul turistic al oraşului, un loc care poate fi vizitat de grupuri de elevi sau alţi doritori. Pe pereţi se află imagini foto care surprind momentele de atunci, multe dintre ele semnate de Constantin Duma. Timişorenii trebuie să îşi amintească de acele momente”, a spus Constantin Ostaficiuc, preşedintele CJT, care i-a invitat pe revoluţionarii Ioan Savu şi Petre Petrişor să vorbească despre momentele trăite în balconul actualului CJT. La final, pe holul instituţiei a fost proiectat un film cu mesajele foştilor lideri ai CJT din cei 20 de ani.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor