Consiliere nutritionala cu livrare gratuita la domiciliu a produselor alimentare pentru caini si pisici

Consiliere nutritionala cu livrare gratuita la domiciliu a produselor alimentare pentru caini si pisici
© foto: Husse
ADVERTORIAL. Știm că voi, proprietarii de animale de companie, câini sau pisici, vă doriți tot ce este mai bun pentru prietenii voștri necuvântători pe care îi iubiți. Iar hrana lor și suplimentele alimentare special concepute reprezintă o componentă de bază pentru buna lor stare de sănătate. Husse vă vine în ajutor cu sfaturi despre nutriția adecvată fiecărui animal și, mai mult decât consiliere nutrițională, vă oferă și livrarea gratuită la domiciliu a produselor respective.

Pentru proprietarii de animale de companie, Husse a inclus în gama de servicii oferite clienților și livrarea gratuită la domiciliu a produselor de calitate pe care le-au ales, destinate câinilor și pisicilor. În felul acesta, stăpânii de animale de companie sunt scutiți de drumuri suplimentare, având astfel la dispoziție mai mult timp pe care să îl petreacă alături de prietenii lor necuvântători.

Găsirea și alegerea online a alimentelor pentru câini și pisici nu este întotdeauna o sarcină ușoară,. De ce? Pentru că, la fel ca în cazul oamenilor, și animalele de companie au nevoie de o dietă sănătoasă, care să le asigure o stare de bine, să îi ferească de diverse boli, să prevină acumularea de kilograme în plus, chiar tulburările de obezitate. Nu este suficient ca animalul vostru de companie să aibă la dispoziție mâncarea care îi face plăcere. Hrana trebuie să îi ofere nu doar gustul bun, ci și să aibă o compoziție care să îi asigure necesarul de vitamine, nutrienți, minerale și altele. Aici intervine rolul proprietarului, care are responsabilitatea de a-i asigura câinelui sau pisicii o hrană de calitate, bogată în elemente necesare pentru o bună stare de sănătate și consistentă.

foto: Husse foto: Husse ©

Ar putea fi dificil să vă dați seama ce tip de hrană pentru câini sau pisici este alegerea potrivită pentru prietenul vostru patruped. Și aceasta deoarece în actul de alegere există mai mulți factori de care trebuie să se țină cont, precum vârsta animalului de companie, mărimea sa, posibile alergii, boli de stomac sau alte probleme. De asemenea, contează cât de multe și ce activități face de obicei câinele sau pisica voastră. De la sine înțeles, alimentele trebuie să fie și bune la gust, astfel încât prietenul vostru patruped să le mănânce cu plăcere în fiecare zi. Unii câini preferă boabele mai moi, alții savurează boabele uscate.

Dacă nu știți ce fel de mâncare își dorește câinele sau pisica voastră, puteți cere o mostră gratuită Husse. Puteți trimite, de asemenea, un mesaj pentru a cere sfaturi cu privire la ceea ce este cel mai bine pentru câinele sau pisica voastră, iar consultantul nostru nutrițional local vă va răspunde gratuit.

De la Husse puteți găsi o gamă largă de diferite tipuri de mâncare pentru câini, recompense din gluten, mâncare pentru animale care au fost sterilizate.

Ne găsiți pe Facebook la: https://www.facebook.com/hussetimis/

Instagram: https://www.instagram.com/hussetimis/

Twitter: https://twitter.com/husse_timis

Mail: timis@husse.ro

Tel.0745.336863

foto: Husse foto: Husse ©
Regulament de plasare a anunturilor