Concursuri si actiuni de informare in cluburi pe tema HIV/SIDA

De Delia S. Barbu
Concursuri si actiuni de informare in cluburi pe tema HIV/SIDA
Timp de două zile, în cluburile şi cafenelele Timişoarei vor avea loc acţiuni de informare pe tema HIV/SIDA. În cadrul aceleiaşi campanii, duminică, de la ora 16, în Piaţa Operei se va face o fundă umană.

Grupul de Acţiune HIV/SIDA Timişoara a organizat şi în acest an o serie de evenimente care marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva HIV/SIDA. Astfel, în perioada 25 noiembrie – 1 decembrie grupul îşi propune să atragă atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă comportamentele cu risc de contractare a virusului HIV, dar şi creşterea nivelului de responsabilitate al comunităţii astfel încât protejarea şi testarea HIV să fie integrate treptat în stilul de viaţă al fiecăruia.

Membrii comunităţii sunt invitaţi să poarte în piept fundiţa roşie şi să participe la activităţile planificate. Vor avea loc concursuri şi acţiuni de informare sâmbătă, de la ora 22, în Aethernativ Cafe şi de la ora 23, în Club Sauvage. Duminică, de la ora 16, în Piaţa Operei se va face o fundă umană, moment la care este aşteptată să participe şi vedeta Gina Pistol, manifestându-şi solidaritatea cu persoanele afectate de HIV/SIDA, dar şi susţinerea activităţilor campaniei.

Grupul este o reţea de organizaţii şi instituţii locale care acţionează pe problematica HIV/SIDA şi care, începând din anul 2007, desfăşoară împreună campanii de informare şi sensibilizare a comunităţii. Prezentul eveniment este organizat de Asociaţia Română Anti-SIDA (ARAS) Timişoara, CRIS-DU Areopagus, Direcţia de Sănătate Publică Timiş , LGBTeam Timişoara, Societatea pentru Copii şi Părinţi – SCOP, Societatea Studenţilor în Medicină Timişoara şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș.

Funda umana pentru bolnavii de SIDA0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !