Concurs pentru functia de manager la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara. Actualul director candideaza pentru inca un mandat

De Adrian Panduru
2Comentarii
Concurs pentru functia de manager la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara. Actualul director candideaza pentru inca un mandat
© Foto: arhivă
La Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara se organizează concurs pentru funcția de manager. Actualul director, doctorul Constantin Luca, a declarat că va candida pentru un nou mandat în fruntea instituției medicale de la Pădurea Verde.

În prezent, manager al instituției este doctorul Constantin Luca, care a avut un mandat de doi ani și jumătate. Acum se organizează un nou concurs pentru funcția de manager al acestei instituții. Dosarele candidaților se pot depune până în 22 ianuarie. Constantin Luca spune că va candida pentru un nou mandat.

„Îmi voi depune dosarul pentru concurs în zilele următoare. În momentul de față m-am hotărât să îmi depun dosarul pentru încă un mandat”, a spus Constantin Luca, actualul manager al Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara.

Concursul se desfăşoară în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs – etapă eliminatorie, care va avea loc în data de 23.01.2018 și etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management, care se va desfăşura pe baza temelor-cadru în data de 06.02.2018, la ora 10.

La concurs pot participa persoane fizice care întrunesc cumulativ următoarele condiţii: cunosc limba română, scris şi vorbit; sunt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-fînanciar sau juridic; sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; au cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii: nu au fost condamnate pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; sunt apte din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic); nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

Dosarele de înscriere vor fi depuse la sediul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, str. Gheorghe Adam, nr. 13A, până la data de 22.01.2018, ora 14,00.

Mai multe informații, aici.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor