Comunicat de presa: Finalizarea cu succes a proiectului de modernizare, cu fonduri europene, a Hotelului SILVA din Timisoara

Comunicat de presa: Finalizarea cu succes a proiectului de modernizare, cu fonduri europene, a Hotelului SILVA din Timisoara
ADVERTORIAL. SC Silvatom SRL anunță finalizarea implementării proiectului „Modernizarea Hotelului SILVA” – cu codul SMIS 111244. Proiectul finanțat prin intermediul Regio – Programul Operațional Regional 2014 – 2020, a avut o valoare totală 1.490.910,16 lei. Valoarea finanțării nerambursabile pentru acest proiect a fost de 879.822,49 lei din care 131.973,37 lei a reprezentat finanțarea din bugetul național, iar 747.849,12 lei a reprezentat finanțarea prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Prin intermediul acestui proiect a fost realizată modernizarea Hotelului Silva – a tuturor celor 18 camere, a recepției și a spălătoriei și bucătăriei hotelului, ceea ce determină, la ora actuală, funcționarea la standarde europene a hotelului, și implicit creșterea calității serviciilor hoteliere oferite clienților. Concret, în prezent, Hotelul SILVA din Timișoara dispune de 18 camere moderne și confortabile, complet renovate, proaspăt zugrăvite, dotate cu mobilier nou, cu instalații de climatizare și cu uși de lemn noi – acestea fiind principalele obiective și rezultate ale proiectului. Recepția hotelului a fost complet renovată, oferind clienților o nouă experiență de cazare și condiții de funcționare care să se ridice la nivelul așteptărilor acestora. Bucătăria și spălătoria hotelului au fost, de asemenea, renovate, prin achiziționarea unor echipamente performante tehnic și energetic, iar cele două centrale termice existente au fost înlocuite cu modele noi și inovatoare.

Impactul acestei investiții se traduce în creșterea gradului de ocupare a hotelului, oferirea unor servicii de calitate în condiții moderne și competitive, scăderea costurilor de întreținere ale hotelului și crearea a 3 locuri de muncă.

Contractul de finanțare a fost semnat de către SC Silvatom SRL, în calitate de beneficiar, de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 la nivelul Regiunii Vest, și de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și a Fondurilor Europene – în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR).

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați – persoană de contact: Carmina – Ioana BURA, tel. 0740 – 156 256.

cats2

(137015)