Colegiul National Banatean Timisoara isi premiaza elevii cu performante deosebite

De Adrian Panduru
Colegiul National Banatean Timisoara isi premiaza elevii cu performante deosebite
© Colegiul National Banatean Timisoara isi premiaza elevii cu performante deosebite (foto: arhiva)
Elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2014-2015 vor fi premiați la Gala de Excelență a Colegiului Național Bănățean Timișoara. Se vor da și două titluri de pentru elevii anului.

Vor fi premiaţi elevii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri în anul şcolar trecut. Astfel, va fi răsplătită şi încurajată valoarea dovedită de cei mai buni elevi atât prin performanţe şcolare, cât şi prin purtarea lor exemplară.

Evenimentul va avea loc miercuri, 3 februarie, începând cu ora 12, în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara. Va fi cea de-a treia ediţie a Galei de Excelenţă a Colegiului Naţional Bănăţean. Va fi decernat și titlul de „Elevul anului“, ca recunoaştere a activităţii excepţionale a unui tânăr ce poate fi considerat etalonul generaţiei actuale care învaţă la Colegiul Naţional Bănăţean.

Dacă ediţiile anterioare ale Galei de Excelenţă a Colegiului Naţional Bănăţean s-au desfăşurat pe scena Filarmonicii „Banatul“, respectiv pe scena Operei Naţionale Române din Timişoara, anul acesta festivitatea va avea loc la Universitatea de Vest, pentru a întări colaborarea dintre cele două instituţii de învăţământ, care, la începutul acestui an şcolar, au semnat un protocol de parteneriat.

La acest eveniment vor fi invitaţi şi absolvenţi ai Colegiului Naţional Bănăţean, astăzi personalităţi ale Timișoarei. Vor fi premiați 27 de elevi, cu medii foarte mari, care au participat la diferite concursuri, unde au luat premii. Sunt invitați de onoare și cei trei elevi ai Colegiului Național Bănățean care au luat media 10, anul trecut, la Bacalaureat. În total, vor participa 500 de elevi din școală.

De asemenea, vor fi acordate și două titluri de „Elevul anului” pentru elevii care au mai multe premii. Este vorba despre un elev care a publicat o carte deja, o lucrare de istorie despre imaginea unui ziar dinainte de primul război mondial, și o elevă, care a participat la un concurs de idei de afaceri la Paris, unde a ieșit pe locul I. Premiile vor consta în diplome, cărți și plachete pentru cei doi elevi ai anului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor