Cofetărie, restaurant și loc de joacă! Din 23 August, Naomi le are pe toate în locația din Moșnița Nouă!

Reactualizat la:
Cofetărie, restaurant și loc de joacă! Din 23 August, Naomi le are pe toate în locația din Moșnița Nouă!
© foto: La Naomi
ADVERTORIAL. Recent modernizata locație Naomi din Moșnița își deschide porțile vineri, pe data de 23 august, pe strada principală nr. 73 B – cu mai mult spațiu, un restaurant și un loc special amenajat pentru copii.

De peste zece ani, Naomi livrează produse de cofetărie-patiserie de top timișorenilor, cucerindu-i cu deserturi și preparate delicioase, pe toate gusturile. Începând cu luna aceasta, Naomi Moșnița propune clienților un concept nou de spațiu de relaxare și socializare.

Ce vor găsi aceștia în spatele porților? Cele mai îndrăgite deserturi și întreaga experiență a cofetăriei, gustul inconfundabil al bucătăriei italiene în restaurantul nou deschis și un loc special amenajat pentru cei mici, un univers al copilăriei destinat jocului și activităților copiilor, în care se pot organiza petreceri și zile de naștere.

MAREA DESCHIDERE CU SURPRIZE ȘI PREMII

Pe 23 August 2019, începând cu ora 17:00, porțile noului restaurant și spațiu de joacă Naomi se vor deschide publicului iubitor de produse culinare și deserturi de excepție, sărbătorindu-și clienții și reușitele de până acum printr-un eveniment cu totul special.

Marea deschidere va găzdui activități captivante, un show de magie cu un invitat celebru, un DJ care va întreține atmosfera în timp ce participanții se vor bucura de surprize dulci. Organizatorii au pregătit un concurs cu premii instant și o tombolă, care se vor desfășura atât online, cât și la fața locului, în ziua inaugurării. Participanții au șansa de a câștiga unul din premiile speciale puse la bătaie de cofetăria Naomi.

LOCUL DE JOACĂ – UNIVERSUL COPIILOR

Pe lângă spațiul primitor pentru publicul larg de la mic la mare, echipa Naomi propune un mediu complex atât pentru desfășurarea petrecerilor aniversare, cât și a activităților specifice copiilor.

Locul de joacă este un spațiu nou și a fost proiectat pentru activități zilnice în care cei mici fac primii pași în tainele cofetăriei, dar și pentru petreceri sau zile de naștere organizate în cele mai mici detalii: cu activități educative, cu personalizarea spațiului, accesul la locul de joacă special amenajat, mini scutere, o piață unde se pot juca de-a cofetăria, animatori, un perete de cățărat, loc de colorat și multe altele.

APARATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Cofetăria nou amenajată la Moșnița se folosește de cea mai bună aparatură, menținând astfel standardele înalte cu care publicul s-a obișnuit deja în ceea ce privește creativitatea, calitatea și gustul torturilor aniversare, pachetelor și candybar-urilor pentru evenimente speciale (nunți, botezuri) și a prăjiturilor zilnic în cofetărie.

MENIU INSPIRAT DIN BUCĂTĂRIA ITALIANĂ

Meniul noului restaurant e inspirat de bucătăria italiană și oferă diversitate în preparatele din ingrediente proaspete, de sezon. În meniu se regăsesc aperitive, supe, paste, salate, pizza și faimoasele deserturi ale cofetăriei Naomi.

Naomi vă așteaptă cu drag pe 23 august, începând cu ora 17, la Moșnița.

PS: Intrarea este liberă!

(264228)
Regulament de plasare a anunturilor