Cladirea din Parcul Copiilor unde trebuia sa fie cofetarie n-a fost inca inchiriata

De A.S.
6Comentarii
Cladirea din Parcul Copiilor unde trebuia sa fie cofetarie n-a fost inca inchiriata
Chiar dacă Parcul Copiilor a fost redeschis, după reabilitare, în vara anului 2012, clădirea în care ar trebui să fie cofetăria, de pe malul canalului Bega, stă în continuare goală, pentru că reprezentanţii Primăriei Timişoara nu au reuşit încă să o închirieze. Autorităţile spun că nu sunt comercianţi interesaţi, aşa că vor să înjumătăţească preţul de pornire la licitaţie: de la 10 euro la 5 euro pe metru pătrat pe lună!

Consilierii locali timişoreni au adoptat, în vara acestui an, o hotărâre care prevede închirierea imobilului din Parcul Copiilor, prin licitaţie publică deschisă, pe o perioadă de 3 ani, pentru comercializarea de produse alimentare ambalate, îngheţată, produse de cofetărie şi patiserie, băuturi răcoritoare şi băuturi slab alcoolizate în incintă.

Printr-o altă hotărâre, aprobată în toamnă, aleşii locali au decis să interzică vânzarea de băuturi răcoritoare carbogazoase la viitoarea cofetărie din Parcul Copiilor. S-a stabilit ca în caietul de sarcini pentru licitaţie să fie specificat şi faptul că va fi interzisă comercializarea de băuturi carbogazoase în parc.

Chiar dacă au trecut câteva luni de atunci, municipalitatea nu a reuşit încă să închirieze respectivul imobil.

Un proiect de hotărâre care urmează să intre în curând în atenţia consilierilor vizează modificarea vechii hotărâri prin care s-a aprobat închirierea clădirii cu destinaţie comercială din Parcul Copiilor „Ion Creangă”. Autorităţile vor ca preţul minim de pornire la licitaţia publică deschisă cu strigare pentru stabilirea chiriei să fie de 5 euro/mp/lună, şi nu de 10 euro, după cum votaseră aleşii anterior. Reprezentanţii municipalităţii motivează că „în urma organizării procedurii de licitaţie publică deschisă cu strigare nu s-a prezentat niciun agent economic interesat de închirierea imobilului respectiv”.

Parcul Copiilor din Timişoara a fost redeschis în 1 iunie 2012, după ce s-au investit peste 2 milioane de euro în reabilitarea şi modernizarea sa.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor