CJ Timis a cerut 40 de microbuze pentru transportul elevilor din mediul rural. Sunt asteptate in toamna

De Valentin Rusu
Reactualizat la:
CJ Timis a cerut 40 de microbuze pentru transportul elevilor din mediul rural. Sunt asteptate in toamna
© TION - Călin Dobra
În județul Timiş sunt aşteptate 40 de microbuze pentru transportul şcolar din mediul rural. Consiliul Judeţean Timiş a făcut deja această solicitare şi se aşteaptă ca microbuzele să vină în toamna acestui an.

În urma adresei din partea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, semnate de către vice prim-ministrul Liviu Dragnea, Consiliului Judeţean Timiş i s-a solicitat necesarul de microbuze şcolare – 16 plus 1 locuri – achiziţionate de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, care vor fi distribuite unităţilor administrativ-teritoriale pentru transportul elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din mediul rural.

„În urma solicitării transmise de către Inspectoratul Şcolar, privind necesarul de microbuze la nivelul judeţului Timiş pe unităţi şcolare şi în urma solicitărilor primite la nivelul consiliului judeţean de către unităţile administrativ-teritoriale transmitem către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice solicitarea pentru un număr de 40 de microbuze la nivelul judeţului Timiş, în urma căreia s-ar rezolva în totalitate situaţia transportului şcolar pe raza judeţului”, spune Călin Dobra, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

La nivelul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice s-au făcut demersurile pentru achiziţia a 600 de microbuze şcolare pentru întreaga ţară.

„Sunt ferm convins că judeţul Timiş va putea beneficia de numărul de microbuze pe care l-am solicitat şi datorită faptului că suntem cel mai mare judeţ ca suprafaţă din ţară. Aşteptăm cu nerăbdare comunicarea din partea ministerului a numărului de microbuze care vor fi alocate judeţului Timiş, lucru care cred că se va face în cel mai scurt timp posibil, după centralizarea la nivel naţional a tuturor propunerilor venite din judeţe”, mai spune Dobra.

În toamnă sunt aşteptate microbuzele pentru județul Timiş.

„Sperăm ca începutul de an şcolar să prindă învăţământul judeţean cu microbuze noi pentru transportul elevilor din învăţământul preuniversitar de stat din mediul rural”, spune vicepreşedintele CJ Timiş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor