Circulatie rutiera inchisa in zona Moldova Noua

De M. Hoster
Reactualizat la:
Circulatie rutiera inchisa in zona Moldova Noua
© TION: Circulatie rutiera inchisa in zona Moldova Noua
Circulaţia Rutieră în zona localităţii Cozla, în apropiere de Moldova Nouă, pe drumul către Orşova, a fost restricţionată. Problemele au apărut din cauza căderii pe carosabil a unor bolovani de pe versanţi. Afectate sunt vehiculele cu masa autorizată mai mare de 7,5 tone.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la traficul rutier că pe DN 57, km 65+600, în apropierea localităţii Cozla, judeţul Caraş – Severin, circulaţia rutieră a fost restricţionată pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Restricţia a fost instituită în vederea degajării părţii carosabile de pietrele şi bolovanii care au căzut de pe versanţi. În prezent, CNADNR SA acţionează la faţa locului cu mai multe utilaje: un încărcător frontal Wola, un buldoexcavator şi un excavator.

Până la deblocarea totală a drumului, se vor utiliza rute ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Pentru ruta Cozla – Sviniţa se va circula pe ruta Cozla,(DN57) – Moldova Nouă (DN57) – Oraviţa (DN57) – Bozovici (DN57B) – Mehadia (DN6) – Orşova (DN6), – Eşelniţa (DN57) – Sviniţa (DN57). Pentru ruta Sviniţa – Cozla se va circula pe ruta Sviniţa (DN57) – Eşelniţa (DN57) – Orşova (DN6) – Mehadia (DN6) – Bozovici (DN57B) – Oraviţa (DN57) – Moldova Nouă (DN57) – Berzasca (DN57).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor