Cine nu-si actualizeaza cererea pentru locuinta este exclus de pe lista solicitantilor

De A.S.​
Reactualizat la:
Cine nu-si actualizeaza cererea pentru locuinta este exclus de pe lista solicitantilor
© TION - Cine nu-si actualizeaza cererea pentru locuinta este exclus de pe lista solicitantilor
Timişorenii care aşteaptă să primească un acoperiş de-asupra capului de la primărie mai au de aşteptat, dar, ca să rămână pe lista de priorităţi pentru atribuirea unei locuinţe din fondul locativ de stat şi de locuinţe sociale, trebuie să îşi reactualizeze cererea. Dacă în alţi ani erau şi peste 6.000 de cereri, lista aprobată în consiliul local la începutul anului cuprinde sub 600 de solicitări.


Dacă anul trecut la Primăria Timişoara erau peste 6.000 de cereri pentru atribuirea unei locuinţe din fondul locativ de stat, unele vechi de 20 de ani, la începutul acestui an lista de priorităţi a municipalităţii ajunsese să numere 500 de solicitări. Cum s-a ajuns la această ”performanţă”? S-au actualizat listele, au explicat autorităţile locale… Iar asta urmează să se întâmple şi anul acesta.

Biroul Locuinţe din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara reaminteşte solicitanţilor înscrişi pe listele de priorităţi în vederea atribuirii unei locuinţe din fondul locativ de stat şi cele sociale că au obligaţia de a depune la Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii, camera 12, formularul de reactualizare a cererii de înscriere pe listele de priorităţi pentru anul viitor, până la data de 15 noiembrie a anului în curs, conform Hotărârii Consiliului Local 388/01.08.2014 privind criteriile de întocmire a listelor de priorităţi şi procedura de repartizare a locuinţelor din fondul locativ de stat şi a locuinţelor sociale”, precizează reprezentaţii municipalităţii.

Solicitanţii care nu depun formularul de reactualizare a cererii vor fi excluşi de pe listă, mai atrag atenţia autorităţile locale, urmând să fie reintroduşi ulterior pe lista de priorităţi pentru anul următor, după depunerea formularului de reactualizare.

Articole pe aceeași temă:

Cum a scazut numarul cererilor de locuinte de la 6.000 la 500 la Primaria Timisoara0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !