Cele mai bune afaceri din Timis vor fi premiate la Topul Firmelor

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Cele mai bune afaceri din Timis vor fi premiate la Topul Firmelor
© TION: Cele mai bune afaceri din Timis vor fi premiate la Topul Firmelor
În total 1064 de firme vor fi premiate, vineri seara, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, în cadrul Topului Firmelor din Judeţul Timiş, ediția 2014, în cadrul galei organizate an de an pentru cele mai de succes afaceri din judeţ. Peste 6.800 de societăţi s-au încadrat în cerinţele topului, dar numai o parte au şi obţinut unul dintre primele locuri.

Vineri seara, la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş va fi sărbătoare. În cadrul unei gale de elită vor fi premiate cele mai de succes afaceri din anul precedent, în cadrul Topului firmelor.

Organizat de CCIAT de peste două decenii, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment economic din vestul ţării, cartea de vizită a performanţei şi succesului în afaceri, care reuneşte anual peste 700 de participanţi.

Laureaţii ediției de anul acesta au fost stabiliţi conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul pentru Timiş reunind 6.817 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintre cele 24.279 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, 1.064 au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, în domenii de activitate, grupe şi clase de mărime.

Firmele prezente pe unul dintre primele trei locuri în Top, în ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă. Cele care s-au clasat pe unul dintre primele trei locuri, în ultimii şase ani, vor primi Trofeul de Excelenţă.

De asemenea, 10 firme vor fi recompensate cu Diplome pentru Excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale, în cadrul Topului Exportatorilor.

Aflat la cea de-a 7-a ediţie, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior consfinţeşte locul şi rolul pe care universităţile timişene le deţin în elita învăţământului academic românesc.

Pentru a doua oară, CCIAT acordă Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială.

Vor fi acordate de asemenea premii aniversare și speciale firmelor sau organizațiilor care aniversează momente din activitatea lor sau pentru merite și realizări deosebite.

Participanţii la eveniment se vor bucura de momente artistice de excepţie, oferite de artiști români consacrați pe scenele naționale și internaționale.

UPDATE. Topul integral al firmelor din județul Timiș, ediția 2014, poate fi consultat în documentul atașat acestui material.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !