Cel mai bun telefon pe care îl poți cumpăra în 2019

Cel mai bun telefon pe care îl poți cumpăra în 2019
© foto: emag
ADVERTORIAL. Samsung Galaxy S8 este un telefon fantastic și în anul 2019, datorită afișajului captivant, performanțelor puternice, duratei lungi de viață a bateriei și a camerelor excelente. Dacă iei în mână, în 2019, un telefon lansat în 2017, ți se va părea demodat și antic. Nu este cazul însă cu Samsung S8, un telefon care în continuare rămâne puternic.

Samsung S8 se regăsește pe rafturi de peste doi ani, dar este încă o alegere grozavă. Avantajul acestui telefon este că este un telefon clasic, elegant, cu performanțe puternice, care însă poate fi cumpărat la un preț mult mai mic decât ce se găsește acum pe piață. De exemplu, poți găsi oferte de Samsung S8 chiar și la 2.000 lei.

PRO

 • cel mai elegant design de telefon
 • cel mai bun display de smartphone de pe piață
 • performanță de vârf în domeniu
 • experiență software grozavă
 • durată excelentă de viață a bateriei
 • cameră selfie mai sharp și cameră spate îmbunătățită
 • camera este excelentă în orice fel de lumină

CONTRA

 • Bixby rămâne nefolositor
 • senzorul de amprentă este amplasat în mod ciudat și este prost funcțional
 • lipsește camera duală pentru zoom optic
 • S7 avea o baterie mai bună

Design

Samsung S8 este exemplul faptului unui telefon fără margini făcut bine. Samsung nu a scos doar marginile de pe acest telefon, ci a realizat o adevărată operă de artă, cu afișajul infinit care se întinde de la margine la margine. Ecranul de pe Samsung S8 este de 5,8 inci, dar oferă în continuare un design compact, în timp ce butonul Home este acum un buton virtual în loc de unul fizic.
Display

Cu o rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, Samsung S8 oferă rezultate aproape perfecte la teste, oferind o imagine foarte luminoasă, culori uimitor de vii și precizie de culoare aproape perfectă. Raportul lat extins de 18,5:9 nu funcționează perfect cu unele aplicații, dar, per ansamblu, vizionarea videoclipurilor și a jocurilor este o experiență frumoasă.

Cameră

Camera Samsung S8 este exact aceeași de pe S7. Samsung a rămas la aceeași cameră principală de 12 megapixeli cu diafragmă f / 1,7, focalizare automată dual-pixel și stabilizare optică a imaginii.

Există însă o diferență de adolescent, care poziționează Samsung S8 mai sus de predecesorului său. Anumite îmbunătățiri ale chipset-urilor au adus o nouă caracteristică interesantă, sub forma procesării imaginilor multiple. De fiecare dată când apeși butonul pentru a face o poză, camera captează trei cadre, pe care le îmbină pentru a forma cea mai clară imagine posibilă.

În ceea ce privește calitatea, există o diferență. În condiții bune de lumină, în aer liber, zgomotul arată o ușoară îmbunătățire, există un mic pic de contrast suplimentar la nivelul pixelilor, rezultând fotografii mai clare și o perfecționare în reproducerea culorilor.

Când vine vorba de selfie-uri, Samsung S8 vine cu cameră de 8 MP cu un obiectiv cu unghi larg, astfel că îți va fi ușor să îi prinzi pe toți prietenii în poză.

Baterie

Samsung a dat înapoi și a instalat pe S8 baterii cu performanțe mai slabe decât pe S7 și S7 Edge. Bateria este mai puțin eficientă decât cea a S7, însă nu cu mult. Testele de baterie, cu redarea unui videoclip în buclă în modul avion, arată că bateria ține 16 ore și 45 minute. Este încă impresionant și cu doar o oră mai puțin decât cât ține bateria Samsung Galaxy S7 (17 ore și 48 minute).

Performanță

Samsung S8 a intrat cu îndrăzneală într-o nouă eră a vitezei, datorită sistemului Qualcomm Snapdragon 835. De asemenea, S8 are o memorie sănătoasă de 4 GB, o memorie de stocare de 64 GB și o extindere prin card microSD pentru persoanele care au nevoie de încă mai mult spațiu.

(239285)
Regulament de plasare a anunturilor