Cei de la RCM Timisoara vor subiectul scrisorii pierdute incheiat

De M. Hoster
Cei de la RCM Timisoara vor subiectul scrisorii pierdute incheiat
© TION: Cei de la RCM Timisoara vor subiectul scrisorii pierdute incheiat
Subiectul „O scrisoare pierdută” se doreşte încheiat de cei de la RCM Timişoara. Aceştia au ales o modalitate utilă, facilă şi fără riscuri de a scăpa de întrebările incomode ale presei, postând un „drept la replică” pe site-ul oficial al clubului. Oficialii RCM anunţă că, în continuare, se caută vinovatul pentru ajungerea în mâna presei a scrisorii trimise de club către Federaţia Română de Rugby, dar, cel mai probabil, acesta nu va putea fi pedepsit.


„Am postat pe site-ul clubului o replică la apariţia acestei scrisori în presă. Se caută în continuare vinovatul, rămâne de văzut cine ar putea fi acesta, dacă poate fi sancţionat sau nu. Pe noi acum ne interesează să ajungem în finală şi vedem după ce e de făcut”, a declarat Duşan Filipaş, vicepreşedintele clubului timişorean.

Iată mai jos versiunea integrală a „dreptului la replică” prezentat de formaţia bănăţeană:

„Doresc a începe prin a exprima regretul meu și al colegilor de la RCM Timișoara pentru succesiunea de întâmplări nefericite din ultimele zile, și mai ales pentru evoluția lor.În primul rând, doresc să accentuez faptul că intenția RCM Timișoara nu a fost de a publica în presă o comunicare avută cu FRR. Apărăm interesele Clubului într-o manieră civilizată și demnă de un club care se ghidează după principii clare de corectitudine și respect.

Scopul notificării pe care am trimis-o în data de 10 iulie a fost de a informa Federația în legătură cu punctul de vedere pe care Clubul nostru îl are cu privire la selectarea echipei Lupii București pentru participarea în Challenge Cup.

Această comunicare pe care am avut-o cu FRR a ajuns în presă fără voia Clubului nostru. În momentul de față, investigăm această scurgere de informații, întrucât acordăm o mare importanță confidențialității și respectului reciproc. Suntem siguri de faptul că această A«A scapareA A» a fost o acțiune realizată în mod voit, cu rea intenție, în scopul discreditării clubului nostru și în vederea descurajării echipei noastre. Am răspuns negativ la comunicarea inițială cu presa asupra acestui subiect, întrucât ne doream să respectăm protocolul de comunicare cu FRR, astfel încât să facem declarații de presă cu privire la informații confidențiale doar cu aprobarea reciprocă a părților implicate.

La fel ca și până acum, ne vom concentra pe jocul de pe teren, și nu pe jocurile din culise. Nu am jucat murdar niciodată, și nu dorim să începem acum. Nu a fost intenția noastră să publicăm această comunicare, și nu a fost scopul nostru să dezvoltăm un conflict, în vederea creării unei știri de senzație.

Clubul RCM își păstrează aceleași obiective și ambiții pentru competiile curente, întrucât suntem o echipă puternică și dedicată. Dorim să lăsăm palmaresul nostru și evoluția echipei să vorbească pentru noi. Nu avem nevoie de acțiuni de discreditare ca să ne impunem. Intenționăm să câștigăm acest campionat prin forțele proprii, întrucât suntem încrezători în șansele noastre.

Le mulțumim tuturor pentru încredere și sprijin. Vă reasiguram că spiritul de fair-play și respectul pentru competiție sunt pietre de temelie ale dezvoltării noastre”.

În numele clubului semnează Duşan Filipaş, vicepreşedinte.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor