Ce spune NORD ONE la trei luni de la demararea vanzarilor

Ce spune NORD ONE la trei luni de la demararea vanzarilor
© foto: Nord One
ADVERTORIAL. Încă de la începutul dezvoltării proiectului, NORD ONE a propus confortul de a avea totul aproape. Și, după cum o arată cifrele, propunerea dezvoltatorului este bine primită de locuitorii Timișoarei; în doar 3 luni de la demararea vânzărilor, 25% din apartamentele NORD ONE au fost achiziționate.

Cum explică dezvoltatorul această reușită?

„Asistăm la un proces de maturizare a pieței. Cumpărătorul caută acum mai mult decât un apartament nou, cu finisaje premium și sisteme smart. El cercetează atent piața în căutarea unei achiziții sigure, care să îi ofere nu doar o realizare de moment, ci și o perspectivă asupra viitorului.

Ce contează pentru cei care ne-au ales? Bineînțeles, după cum am afirmat de la început, localizarea este principalul avantaj NORD ONE. În zona centrală a Timișoarei valorile locuințelor cresc într-un ritm rapid, iar cumpărătorii noștri sunt conștienți de acest lucru.

O altă concluzie în urma acestei perioade este faptul că o parte din persoanele care au achiziționat un apartament s-au transformat în investitori care știu că dezvoltarea Timișoarei le va permite să obțină beneficii financiare din investiția pe care au făcut-o într-un apartament central, prin venituri din chirii și prin creșterea valorii apartamentelor în timp. Acest lucru se datorează faptului că Timișoara crește, ea este acum viitoarea Capitală Culturală Europeană, orașul care va atrage turiști și oameni de afaceri.

Un alt atu este experiența noastră ca dezvoltator. Suntem aceeași echipă care a construit Nordic Residence Park, cea care a vândut 140 de case în doar 3 ani”.

NORD ONE este situat pe strada Pictor Ioan Zaicu, lângă Parcul Botanic și Iulius Mall, va avea 9 etaje și va fi compus din 108 apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, parcări supraterane și subterane, spații comerciale, spații verzi și loc de joacă. Apartamentele NORD ONE se remarcă prin spațiile generoase pe care le oferă, dar și prin faptul că vor fi dotate cu sisteme smart și finisaje premium. De asemenea, odată cu predarea apartamentelor, clienții vor primi și proiectele de design de interior.

Mai multe detalii despre proiect se găsesc pe site – www.nord-one.ro și pe pagina de Facebook – @nordonetimisoara. Pentru informații despre avantajele pe care le oferă NORD ONE și despre procesul de achiziție, consultanții vă stau la dispoziție la numerele de telefon 0730 022 945 sau 0746 236 196.

(140731)
Regulament de plasare a anunturilor