CCIAT pregateste un nou curs pentru inspector de resurse umane

De Marcel Hoster
CCIAT pregateste un nou curs pentru inspector de resurse umane
© Foto: arhivă
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş anunţă pentru luna iunie o reducere de 20% a preţului cursului pentru Inspector/Referent Resurse. Pregătirea va avea loc în perioada 25 iunie – 13 iulie.

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională demarează o nouă serie a cursului acreditat: Inspector/Referent Resurse Umane (Cod COR 333304). Perioada de desfăşurare a cursului este 25 iunie – 13 iulie 2018 (luni-vineri, între orele 17:00-20:00), iar locul de desfășurare este Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

Structura cursului cuprinde: contractul individual de muncă; vechimea în muncă; contractul colectiv de muncă; jurisdicția muncii; răspunderea salariaților; salarizarea, permisul de muncă; formarea profesională; asigurările sociale de stat; noțiuni de organizare și legislația muncii; modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular; recrutarea și selecția personalului; aplicații în programul REVISAL.

În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un certificat de participare. Vor fi prezentate: Hotărârea de Guvern 500/2011 actualizată și OMMEPS 1918/2011. Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop. Lectori vor fi Lucica Zirbău, Dan Cojocaru și Delia Farchescu.

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.), iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000. La cerere, certificatele pot dobândi recunoaștere internațională.

Costul cursurilor autorizate de A.N.C. se deduce integral din impozitul pe profit sau venit. Certificatele se eliberează în maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Informații suplimentare și înscrieri de participare – la Direcția Formare și Perfecționare Profesională, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0720.444.121, e-mail: tania.avramov@cciat.ro, Tania Avramov, Manager DFP.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor