Catalina Mustata dezvaluie secretul care i-a adus noroc si fericire (P)

Reactualizat la:
Catalina Mustata dezvaluie secretul care i-a adus noroc si fericire (P)
Faimosul inel de Luxor a ajutat mii de persoane să îşi schimbe viaţa, printre acestea numărându-se şi actriţa Cătălina Mustaţă. Intr-un interviu plin de sinceritate, aceasta a hotărât să îşi împărtăşească secretul cu noi toţi.

„Credeţi-mă, ştiu ce însemnă să fii urmărit de neşansă. Astăzi, totul merge bine. Poate m-aţi văzut în reviste, la televizor sau de curând la teatrul Odeon. Recent, am fost la New York, pentru un spectacol special. Acum am un proiect cu un celebru producător de film şi un rol extrem de complex în teatru. Am rezolvat cu succes o situaţie personală delicată, mi-am decorat cu pasiune noua mea casă.

Cum se face că, dintr-odată am început să am atâta noroc?

Vă voi spune imediat, dar permiteţi-mi să vă pun mai întâi o întrebare: Fac eu parte din genul de oameni care cumpără talismane sau amulete?

Vă asigur că nu fac parte din această categorie. De fapt, am fost întotdeauna foarte sceptică în ceea ce priveşte lucrurile aducătoare de noroc şi mijloacele miraculoase pentru a atrage norocul sau câştiguri la loto. Şi asta până când am auzit despre legendarul inel Luxor.

Eram în Franţa, la finele anului 2000, când m-a apucat o durere îngrozitoare de dinţi. Aşteptam la stomatolog şi răsfoiam o revistă, când privirea mi-a fost atrasă de o imagine ciudată, care reprezenta un inel cu forme originale.

Am fost atrasă ca de un magnet de acest inel şi am început să citesc acest articol. În realitate, era inelul Luxor.

Citind acest articol, am descoperit că un număr mare de bărbaţi şi femei au început să aibă noroc din momentul în care purtau inelul Luxor. Ei câştigau la jocuri, la curse, la loto, deseori sume importante, sau primeau chiar moşteniri neaşteptate, sau profitau de evenimente fericite, referitoare la serviciu, viaţa lor sentimentală, sănătate…

Mărturisesc că toate aceste fapte m-au frapat. Acest articol explica de ce acest inel posedă toate puterile sale misterioase şi că în realitate este reproducerea exactă a unei bijuterii din Egiptul Antic. Vechi de 3000 de ani, a fost regăsit întâmplător, în timpul descoperirilor din secolul XIX. Acest inel a fost purtat de faraoni, regine, înalţi demnitari. Inelul avea reputaţia de a proteja de soarta potrivnică pe toţi cei care îl purtau şi de a atrage câştiguri la jocurile de noroc ale epocii.

Formele geometrice care apar în relief pe inel sunt direct legate de secretul puterilor sale supranaturale, fără a exista o explicaţie raţională. Se pare că forma şi dispoziţia figurilor geometrice au o influenţă protectoare, modifică starea psihică şi multiplică facultăţile intuitive.

Am decupat în grabă pagina din revistă, înainte de a intra în cabinet. În momentul în care am ieşit de la stomatolog, am reluat articolul şi, cum în josul paginii scria că se pot obţine coordonatele de unde să-l cumpăr, am decis să scriu, pentru a cere un inel (precizând adresa unei prietene). În plus, nu aveam nimic de pierdut, deoarece puteam (după cum veţi vedea mai departe) să încerc acest inel Luxor timp de 6 luni. Se spunea că “dacă nici un eveniment particular fericit şi norocos nu se va produce şi dacă nu v-aţi rezolvat problemele cele mai importante timp de 6 luni, va fi suficient să înapoiaţi inelul pentru a fi rambursat cu suma plătită”.

Sincer, vă jur, am senzaţia că am luat decizia cea mai importantă din viaţa mea.

Prima dată când am purtat inelul pe deget m-am simţit învăluită de o stranie senzaţie precum impresia unei prezenţe protectoare.

Pe parcurs, ceea ce nu mergea în viaţa mea se ameliora. Îmi regăseam încrederea în mine. Sănătatea mea, la fel, s-a ameliorat. Astfel, alergiile mele obişnuite, la care eram, practic, abonată, au dispărut încetul cu încetul. Cuplul nostru care a întâmpinat câteva greutăţi şi-a regăsit echilibrul.

Şi apoi, a avut loc acel eveniment zguduitor. Într-o seară, când mă întorceam acasă cu maşina mea de la o cină de serviciu, la o intersecţie, un camion enorm, care de fapt nu avea dreptul să circule în locul acela, mi-a tăiat drumul cu viteză mare. La vremea aceea, aveam o problemă cu frânele şi ambreiajul patina (mi-am reparat maşina de curând…) făcând ca vehiculul să nu răspundă de fiecare dată cum trebuie la solicitările mele.

Într-o clipă, am văzut camionul, instinctiv am apăsat frâna la podea, într-o fracţiune de secundă, m-am văzut lovind camionul şi moartea în faţa ochilor…

Şi maşina mea a reacţionat exact cum trebuia. Astfel am scăpat de teribilul accident, care părea totuşi inevitabil. Camionul şi-a continuat drumul, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, pe când eu, tremurând toată, am rămas un moment pe marginea drumului, pentru a-mi trage sufletul. Sunt sigură că inelul Luxor m-a protejat în acel moment.

Am simţit-o ca pe o senzaţie fizică şi am avut şi alte dovezi de atunci. Astfel am făcut numeroase călătorii profesionale în Europa, atât pentru televiziune, cât şi pentru teatru. Mi-am schimbat maşina, am construit casa viselor mele; mi-am achitat toate datoriile şi multe alte lucruri, dar un minim de discreţie mă împiedică să spun totul. Pentru nimic în lume nu m-aş despărţi de inelul Luxor. Dacă am acceptat să-mi spun povestea, este pentru a permite oamenilor care au probleme sentimentale, probleme de bani sau alte probleme, să cunoască o metodă eficace, care funcţionează de secole.

Rolul inelului Luxor este de a proteja de orice atac pe acela sau aceea care îl poartă (de exemplu: vecini de rea credinţă, probleme la serviciu) dar şi de undele aşa-zis “subtile”, care pot fi generate de către un amalgam de obiecte (statuete, medalioane diverse…) sau cel mai simplu, de mediul în care trăiţi în fiecare zi.

Inelul Luxor vă protejează eficient de toate problemele ce vă ating, deseori, fără să vă daţi seama. Este cu adevărat arma nr. 1 pentru a combate soarta rea şi farmecele.

Astfel, din acest motiv, n-am putut refuza să depun mărturie. Chiar dacă nu credeţi, aveţi tot interesul să încercaţi. De fapt nu riscaţi nimic, fiindcă nu vă costă nimic, dacă norocul nu vă surâde şi nu vă aduce toate lucrurile bune, care, mie personal, mi s-au întâmplat, ca şi altor mii de bărbaţi şi femei, Expres Birou m-a asigurat de aceasta.

Purtaţi inelul Luxor timp de 6 luni şi dacă nu se produce o schimbare importantă, în domeniul sănătaţii, al dragostei, al banilor (acest inel ar trebui să vă aducă de 100 de ori mai mult decât preţul lui) sau pentru orice alt motiv, este de ajuns să-l trimiteţi înapoi, pentru a fi rambursat prin mandat poştal, fără discuţie.

De ce să ezitaţi? Aveţi numai de câştigat şi nimic de pierdut. Sper din tot sufletul că vă va aduce toată fericirea pe care mi-a adus-o mie.

P.S. Sunt bucuroasă că am putut depune mărturie pentru a convinge incredulii. Când veţi constata şi voi binefacerile inelului Luxor, nu faceţi ca cei care savurează în mod egoist fericirea. Scrieţi şi voi pentru a povesti cum v-a rezolvat problemele inelul Luxor. Este un gest de solidaritate cu cei care suferă şi sunt disperaţi.”

Povestea Inelului Luxor o puteţi descoperi pe larg în site-ul dedicat. Veţi afla de ce acest inel este confecţionat din argint pur. Un mic indiciu: argintul pur, de bună calitate deţine puterea de a atrage bogăţia, de a aduce pacea şi de a proteja bunurile. Argintul măreşte de asemenea capacităţile metafizice şi percepţia intuitivă, iar energia sa liniştitoare şi meditativă intensifică puterile figurilor geometrice ale Inelului de Luxor. Dar mai multe pe www.inel-luxor.ro.