Caravana Lions Timișoara Bastion a parcurs peste 500 de kilometri. Cadouri de Crăciun pentru zeci de copii din familii nevoiașe

De Adrian Panduru
Caravana Lions Timișoara Bastion a parcurs peste 500 de kilometri. Cadouri de Crăciun pentru zeci de copii din familii nevoiașe
© foto: Lions Bastion
Moș Crăciun și ajutoarele sale care conduc Caravana Lions Timișoara Bastion au străbătut peste 500 de kilometri prin nămeți pentru a duce cadouri pentru 90 de copii din aproape 30 de familii fără posibilități materiale. Sacul moșului a fost plin. Fiecare copil a primit rechizite, hăinuțe călduroase, obiecte de igienă, sucuri, jucării și dulciuri, iar fiecare familie un sac cu alimente.

Cele 12 autoturisme care au pornit în caravana celor de Lions Timișoara Bastion au parcurs cei peste 500 de km pe durata a 17 ore. În acest an au fost vizitate 28 de familii din localitățile Jebel, Voiteg, Gătaia, Soca, Banloc, Dolaț, Giera, Giulvăz, Iecea Mare, Periam, Variaș, Hodoni, Recaș, Sușani, Lugoj, Moșnița Veche și Timișoara.

„Un grup de tineri ambițioși a decis ca vremea și zăpezile căzute să nu îi oprească din proiectul de suflet care a ajuns deja la a patra ediție. Echipați pe lângă sacii tradiționali cu cadouri și cu lopeți și material antiderapant, spiridușii lui Moș Crăciun din clubul Lions Timișoara Bastion au pornit în Caravana de Crăciun”, vorbește cu mândrie despre colegii lui, Vlad Mihăescu, președintele Regiunii Vest a Districtului Lions 124 România.

Scopul caravanei, aflată la a 4-a ediție, este de a ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie, la copii din județul Timiș aflați în situații limită. Caravana este organizată în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

„Fericit! Așa mă simt atât eu, cât și colegii mei, după ce am reușit să ducem la capăt și această ediție a Caravanei Lions. Deși vremea a încercat să ne pună piedici, am avut mereu în gând acei copii sărmani pe care îi ajutăm și am mers mai departe printre troiene, de dimineață până după miezul nopții. Ne dorim să continuăm să sprijinim o parte din familiile vizitate și chiar să încercăm la anul și o ediție de Paște a Caravanei. Cu ajutorul oamenilor cu inimă mare, sunt sigur că o vom putea face. Țin neapărat să le mulțumesc angajaților de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care an de an, ne sprijină și chiar merg cu noi pe teren câte 17 ore! Evident că le mulțumesc și tuturor celor care au donat fie bani, fie produse și le transmit că îi vrem mereu alături de noi și de proiectele noastre. Oricine poate să ajute cu orice. Cel mai simplu mod este să facă o donație în bani pe site-ul nostru“, a declarat Aurel Rusu, președintele Clubului Lions Timișoara Bastion.

Cei care doresc să sprijine această inițiativă pot accesa site-ul http://lionsbastion.ro/caravana/.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor