Bursa locurilor de munca, o noua editie in Timis

De M. Hoster
Reactualizat la:
Se organizeaza o noua bursa a locurilor de munca
Se organizeaza o noua bursa a locurilor de munca
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş pregătește o nouă bursă a locurilor de munca. De acestă dată evenimentul va avea loc la Lugoj. Una dintre măsurile active de combatere a șomajului o constituie organizarea bursei locurilor de munca pentru corelarea cererii și ofertei de pe piața muncii. Firmele care nu anunță locurile de munca vacante la AJOFM riscă amenzi.

Astfel, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Timiş organizează, în 15 iulie, o nouă ediție a bursei locurilor de munca în oraşul Lugoj. Evenimentul va avea loc la sediul punctului de lucru al AJOFM din Lugoj, pe strada Timişoarei nr. 27-33, între orele 9-13.

Agenţii economici care doresc să participe la bursă sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Timiş, Punctul de lucru Lugoj, la numerele de telefon 0256/ 351.812, 0256/ 336.604, sau la adresa de e-mail tm_alofmlgm@clicknet.ro.

Participarea la această acțiune nu presupune niciun fel de cheltuieli din partea agentului economic.

Totodată, AJOFM Timiș informează agenţii economici care angajează absolvenţi promoţia 2011 că pot beneficia de subvenţionarea locului de muncă în baza Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de munca. De asemenea, reprezentanții instituției le reamintesc agenţilor economici că, potrivit Art. 10 din Legea 76/2002, angajatorii au obligaţia să comunice agenţiilor județene pentru ocuparea forţei de munca în a căror rază îşi au sediul, respectiv domiciliul, toate locurile de munca vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Conform legislaţiei, necomunicarea locurilor de munca vacante prevăzute la art.10 constituie contravenţie şi atrage dupa sine amenzi de la 3.000 la 5.000 de lei.

Peste o mie de slujbe oferita la Bursa Locurilor de Munca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !